REAL LIFE TODAY I LOVE

Απόδραση στην Κρήτη


Τζένη Μπαλατσινού

24 Ιουνίου 2019

photo-1534097530100-c6d144a2bbec.jpg

Βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή —
φωνή που μπαίνει
μες στην καρδιά μας και την συγκινεί
και την ευφραίνει.

“Φωνή απ’ την Θάλασσα” - Κ. Π. Καβάφης

Κρήτη, ένα νησί ξεχωριστό. Ένα νησί που έχει τα πάντα. Θάλασσες πεντακάθαρες, παραλίες μοναδικές, ανθρώπους φιλόξενους, παραδόσεις, γεύσεις, μουσικές, ιστορία που σε αγκαλιάζει όπου σταθείς. Δεν είναι ένας ο λόγος που αγαπάμε την Κρήτη. Και το καλοκαίρι είναι η εποχή της. Ένας ιδανικός προορισμός που έχει μέσα του ό,τι σημαίνει καλοκαίρι.

Είτε αναζητάμε ηρεμία, είτε κοσμοπολίτικο αέρα, είτε νέους προορισμούς εξερεύνησης, η Κρήτη είναι εδώ για να καλύψει όλες μας τις απαιτήσεις, να πραγματοποιήσει την έννοια του καλοκαιριού, ό,τι τύπος και να είσαι.

Αν μάλιστα έχετε μαζί σας και την οικογένειά σας, ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς είναι το ξενοδοχείο Louis Creta Princess Aqua Park & Spa.

Σαράντα λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο των Χανίων και 17 χιλιόμετρα από την χώρα, είναι εύκολα προσβάσιμο και βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία Μάλεμε. Μία από τις πιο ωραίες τοποθεσίες στα Χανιά, μερικά μόνο βήματα από την παραλία, περικυκλωμένο από καταπράσινους κήπους και περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κανείς στις οικογενειακές διακοπές.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια με με 5 διαφορετικές νεροτσουλήθρες για μοναδικές στιγμές δροσιάς για τους ενήλικες και για παιδιά από 8 χρονών και άνω. Επίσης, υπάρχουν άλλες δύο πισίνες για νήπια και μικρότερα παιδιά με ειδικά παιχνίδια στο νερό όπου μπορούν να παίξουν με απόλυτη ασφάλεια με τους γονείς τους.

Το ξενοδοχείο προσφέρει και παιδικό κλαμπ αλλά και παιδότοπο όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν υπό επιτήρηση έτσι οι γονείς να μπορούν να χαλαρώσουν ελεύθεροι στις πισίνες του ξενοδοχείου.

Τα 420 δωμάτιά του ξενοδοχείου έχουν ανακαινιστεί πλήρως με ολοκαίνουργια έπιπλα στα δωμάτια και στο μπαλκόνι και LCD τηλεοράσεις.

Επίσης, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ανακαίνιση του κεντρικού εστιατορίου και πλέον περιλαμβάνει μια ειδική ζώνη (ήσυχη ζώνη κυρίως για ενήλικες για να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο τα γεύματά τους). Ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε και στο κυρίως μπαρ του ξενοδοχείου ούτως ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν το ποτό τους σε ένα μοντέρνο περιβάλλον.


Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το ολοκαίνουριο σπα καθώς και την δημιουργία ενός νέου σύγχρονου χώρου 250 τ.μ. με κομμωτήριο, μασάζ, χαμάμ και υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ.

Το Louis Creta Princess Aqua Park & Spa είναι ένας γαλαξίας επιλογών για παιδιά αλλά και για μεγάλους και προσφέρει All Inclusive πακέτα με όλα τα γεύματα, παγωτά, σνακ και premium ποτά!

Διαλέξτε να επισκεφθείτε την πόλη το καλοκαίρι και ένα είναι το σίγουρο. Θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω!

Happy summer!

*Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2821062702 ή στο 2103749000 ή μπείτε στο Louishotels.com και κάντε την κράτηση σας τώρα για τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές της ζωής σας!