REAL LIFE TRUE STORIES

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Το χρονικό μιας παραμυθένιας αγάπης 20 χρόνων


Εύα Κονδύλη

29 Απριλίου 2021

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Το χρονικό μιας παραμυθένιας αγάπης 20 χρόνων
10 χρόνια πέρασαν από την ημέρα του ονειρικού βασιλικού γάμου της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, στις 29 Απριλίου 2011! Προς τιμήν τους θυμόμαστε την ρομαντική ιστορία τους.

10 χρόνια πέρασαν από την ημέρα του ονειρικού βασιλικού γάμου της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, στις 29 Απριλίου 2011! Πίσω όμως, από τον λαμπερό γάμο, υπάρχει μια ρομαντική ιστορία που κάθε μικρό κορίτσι έχει ονειρευτεί έστω μια φορά στη ζωή του.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την πρώτη τους συνάντηση στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα το 2001, όσο και οι δύο σπούδαζαν Ιστορία της Τέχνης. 

Έκτοτε, το κοινό έχει παρακολουθήσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge να παντρεύονται σε έναν εντυπωσιακό βασιλικό γάμο και να γιορτάζουν σχεδόν είκοσι χρόνια μαζί, (με δέκα από αυτά ως παντρεμένο ζευγάρι), καθώς και να καλωσορίζουν τρία αξιολάτρευτα παιδιά μαζί - τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Ας το πάρουμε όμως, από την αρχή!

2001-2005: Η γνωριμία και η αρχή της σχέσης τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001, κατά τη διάρκεια του κολεγίου που φοιτούσαν, ενώ είχαν βρεθεί στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους και μάλιστα παρακολούθησαν τα ίδια μαθήματα.

Ο βασιλικός συγγραφέας, Tom Quinn θυμίζει μία από τις πρώτες τους συνομιλίες: «Μία από τις πιο αστείες ιστορίες είναι ότι ήταν τόσο απελπισμένος να τη συναντήσει που καθώς περπατούσε προς αυτήν, προφανώς έπεσε και είπε: «Ω, είναι μια φοβερή αρχή, θα νομίζεις ότι είμαι εντελώς χαζός». Η Kate είχε γελάσει και αυτή ήταν η αρχή της φιλίας τους που εξελίχθηκε γρήγορα σε έρωτα. 

Ήταν όταν η Kate περπάτησε στην εμβληματική πλέον πασαρέλα για την επίδειξη μόδας «Don’t Walk» το 2002 με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, που ο William την παρατήρησε πραγματικά και αποφάσισε να κάνει κίνηση.

Ο πρίγκιπας είχε αγοράσει μια θέση στην μπροστινή σειρά για 220 λίρες ώστε να παρακολουθήσει την 19χρονη τότε Kate να περπατά, και μάλιστα είχε πει στον φίλο του Fergus Boyd: «Πώπω, Fergus, η Kate είναι πανέμορφη!».

2006: Η πρώτη εμφάνιση της Kate σε βασιλική εκδήλωση

Μετά την αποφοίτησή τους, ο William και η Kate ξεκινούν την καριέρα τους. Η Kate εργάζεται ως αγοραστής αξεσουάρ για την αλυσίδα μόδας Jigsaw, ενώ ο πρίγκιπας εντάσσεται στην ελίτ Royal Military Academy στο Sandhurst. 

Η Kate τότε κάνει την πιο σημαντική δημόσια εμφάνισή της μέχρι σήμερα, όταν εμφανίζεται για να παρακολουθήσει τον William να αποφοιτά ως αξιωματικός του στρατού. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ένδειξη ότι έχει γίνει ευρέως αποδεκτή στους βασιλικούς κύκλους.

2007: Ο χωρισμός

Λίγες μέρες μετά την απόμακρη εμφάνιση του ζευγαριού στο ετήσιο φεστιβάλ κυνηγιού Cheltenham στις 13 Μαρτίου 2007, ο William φωτογραφήθηκε σε πάρτι με άλλα κορίτσια και τα μέσα ανέφεραν ότι χώρισαν. 

Η Kate πέρασε τo καλοκαίρι, κάνοντας προπόνηση για έναν φιλανθρωπικό αγώνα, εργαζόταν και έβγαινε στο Λονδίνο με την αδελφή της, Pippa. Φωτογραφίες από παπαράτσι έκαναν συχνά την εμφάνισή τους με την πάντα χαμογελαστή και όμορφη Kate να συχνάζει στα πιο γνωστά μαγαζιά του Λονδίνου.

Κοιτάζοντας πίσω εκείνη την εποχή, ο William είπε αργότερα: «Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι. Προσπαθούσαμε να βρούμε τον εαυτό μας και ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Ήταν ένα διάλειμμα και λειτούργησε προς το καλύτερο».

2008: Η επανασύνδεση

Μέχρι τον Ιούνιο του 2008, το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί, αφού ξαναβρέθηκαν σε μια εκδήλωση, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο William δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της και την πλησίασε αμέσως. Ο φωτογραφικός φακός τότε τους είχε «τσακώσει» να μιλάνε και να χορεύουν.

Η Kate κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε μια επίσημη εκδήλωση με τον πρίγκιπα σε 18 μήνες. Παρακολουθεί τον William να παίρνει τα φτερά του ως ειδικευμένος πιλότος της RAF από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας σε μια τελετή στο Κράνγουελ. Το πιο σημαντικό, φαίνονται να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Τον Ιούνιο του 2010 το ζευγάρι κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα του όταν αποφασίζουν να ζήσουν μαζί σε μια κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στη βόρεια Ουαλία για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ φήμες για πιθανό αρραβώνα αρχίζουν να ακούγονται.

2010: Η ανακοίνωση του αρραβώνα

Στις 16 Νοεμβρίου, το Clarence House επιβεβαιώνει τις ειδήσεις που όλοι περιμέναμε και ανακοινώνει ότι ο William έκανε πρόταση στην Kate ενώ ήταν σε διακοπές στην Κένυα. Η Kate φοράει περήφανα το δαχτυλίδι αρραβώνων της Πριγκίπισσας Diana καθώς φωτογραφίζονται για τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης στο St James's Palace. Ο βασιλικός γάμος αποφασίζεται για τις 29 Απριλίου 2011.

2011: Ο βασιλικός γάμος

Στις 29 Απριλίου, ο William και η Kate παντρεύονται στο Westminster Abbey του Λονδίνου και αργότερα γιορτάζουν το γάμο τους με δεξίωση στο Buckingham Palace. Χιλιάδες άνθρωποι στο δρόμο γιορτάζουν σε ολόκληρη τη Βρετανία και ο ενθουσιασμός του γάμου εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, με περίπου δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε ζώνη ώρας να παρακολουθούν την τελετή στην τηλεόραση.

Το βασιλικό ζεύγος είναι τώρα γνωστό ως ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge και το ειδικά ραμμένο νυφικό Alexander McQueen της Kate, είναι ένα από τα πιο διάσημα στην ιστορία.

Λίγους μήνες μετά το νιόπαντρο ζευγάρι, πραγματοποιεί την πρώτη του βασιλική περιοδεία στον Καναδά και την Καλιφόρνια.

2012-2018: H συζυγική ζωή, ο ερχομός των παιδιών και η βασιλική υπηρεσία

Σιγά σιγά, το ζευγάρι αρχίζει και μπαίνει σε ρυθμούς ρουτίνας στη σχέση του και στα καθήκοντά του για το Στέμμα. Τον Ιούλιο του 2013 υποδέχονται τον πρώτο τους γιο, τον πρίγκιπα George στο St Mary's Hospital στο Λονδίνο, ο οποίος αντικαθιστά τον θείο του, Πρίγκιπα Harry ως τρίτος στη σειρά του θρόνου. 

Τον Μάϊο του 2013 το ζευγάρι υποδέχεται την πρώτη του κόρη, πριγκίπισσα Charlotte. Μόλις 10 ώρες μετά τη γέννησή της, η νέα πριγκίπισσα παρουσιάζεται στον κόσμο στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo του νοσοκομείου St Mary's, Paddington.

«Είναι πολύ ξεχωριστό να έχεις ένα νέο κοριτσάκι. Νιώθω πολύ, πολύ τυχερή που ο George έχει μια μικρή αδερφή», είπε η Kate σε συνέντευξή της στο ITV μήνες αργότερα.

Τον Απρίλιο του 2018 το ζευγάρι καλωσόρισε τον δεύτερο γιο τους, στις 23 Απριλίου, τον πρίγκιπα Louis.

2021: Το βασιλικό ζευγάρι επισκέπτεται το μέρος του γάμου τους

Οι Δούκες του Campridge επιστρέφουν στον εντυπωσιακό τόπο γάμου τους, το Westminster Abbey, για να το δουν σε δράση ως τόπος εμβολιασμού COVID-19. Φυσικά, η Kate φορούσε λευκά.

Μια δεκαετία μετά, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κόσμου και ο γάμος τους έχει χαρακτηριστεί ως ο «γάμος του αιώνα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @the.windsorsdinasty

Ο Δούκας και η Δούκισσα παρέμειναν σταθερά πιστοί ο ένας στον άλλο με την πάροδο των ετών, επιτυγχάνοντας μια εξαιρετική ισορροπία να μοιράζονται προσωπικές οικογενειακές στιγμές με το κοινό και να διατηρούν ένα αξιοπρεπές επίπεδο ιδιωτικής ζωής για τους ίδιους.

Δείτε ακόμη:

Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr