REAL LIFE TRUE STORIES

ΗΠΑ: Αγοράκι με τεχνητό πόδι γίνεται «κολλητός» με τρίποδο κουτάβι


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

ΗΠΑ: Αγοράκι με τεχνητό πόδι γίνεται «κολλητός» με τρίποδο κουτάβι
Ένα κουτάβι golden retriever που γεννήθηκε χωρίς το μπροστινό δεξί του πόδι βρήκε το παντοτινό του σπίτι σε μια οικογένεια στη Μινεσότα, και συγκεκριμένα, μέσα από τη συντροφιά του 7χρονου Paxton Williams, ο οποίος έπρεπε να ακρωτηριάσει το δεξί του πόδι πριν από τρία χρόνια.

Ένα κουτάβι golden retriever που γεννήθηκε χωρίς το μπροστινό δεξί του πόδι βρήκε το παντοτινό του σπίτι σε μια οικογένεια στη Μινεσότα, μέσα από τη συντροφιά του 7χρονου Paxton Williams, ο οποίος έπρεπε να ακρωτηριάσει το δεξί του πόδι πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το CBS Minnesota, το κουτάβι με το όνομα Marvel, ήταν το μόνο από τα αδέλφια του που είχε γεννηθεί χωρίς το μπροστινό δεξι πόδι και έχει γίνει η οικογένεια Williams στη Waconia.

Η εκτροφέας, Barb Felt, βρήκε την οικογένεια Williams μέσω ενός άλλου πελάτη, του εργοθεραπευτή του Paxton. «Όταν γεννήθηκε, ξέραμε αμέσως ότι είχε έναν ειδικό σκοπό», είπε η Felt. «Θέλαμε να πάει σε ένα σπίτι με άτομο που θα είχε μια διαφορετικότητα».

Ο Paxton γεννήθηκε πρόωρα, μια επιπλοκή που προκάλεσε στο αγόρι μια λοίμωξη στο δεξί του πόδι, η οποία έπληξε την ανάπτυξη του άκρου. Πριν από τρία χρόνια, οι γονείς του Paxton πήραν τη δύσκολη απόφαση να ακρωτηριαστεί το δεξί πόδι του αγοριού και να αντικατασταθεί με ένα τεχνητό άκρο.

Η μητέρα του Paxton, Stephanie, εκτιμά τον τρόπο με τον οποίο το νέο μέλος της οικογένειάς τους, έχει βοηθήσει τον γιο της να εξομαλύνει τις φυσικές του διαφορές.

«Του δίνει την ευκαιρία να δείξει ότι μοιάζουν, αφού και οι δύο δεν έχουν ένα πόδι», εξήγησε η μαμά. «Και του δίνει και φωνή, να υποστηρίζει τον εαυτό του».

Ο Blaine, ο πατέρας του Paxton, έχει επίσης συγκινηθεί, βλέποντας τον Paxton και τη Marvel να απολαμβάνουν βόλτες μαζί σε μονοπάτια κοντά στο σπίτι τους. «Είναι σαν να ήξεραν ότι ήταν ξεχωριστοί», είπε ο Blaine. «Τα συναισθήματα μου εκείνη τη στιγμή ήταν απίστευτα», συνέχισε. «Ήταν στο τέλειο μέρος, την τέλεια στιγμή».

Η Marvel μπορεί να χρειαστεί μια αναπηρική καρέκλα ή ένα δικό της τεχνητό πόδι καθώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Η οικογένεια ελπίζει ότι ο Paxton θα μπορέσει κάποια μέρα να τρέξει με το δικό του πρόσθετο μέρος και ότι η Marvel θα είναι εκεί για να τρέχει δίπλα του.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Youtube

Δείτε ακόμη: Η ζωγράφος με συναισθησία που δημιουργεί εικόνες από μουσική

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr