REAL LIFE TRUE STORIES

Ιάπωνας φωτογράφος βγάζει τις πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες της γιαγιάς του με τον σκύλο της


The Jennettes

18 Ιουνίου 2021

YASUTO
Προσπαθώντας να δείξει τον θαυμασμό και την αγάπη για τη γιαγιά του, ο Ιάπωνας φωτογράφος YASUTO τραβάει συγκινητικές φωτογραφίες της «baa-baa» του από το 2018. Οι φωτογραφίες είναι από εξωτερικούς χώρους σε διαφορετικές εποχές του έτους, δείχνοντας ότι οι εποχές περνούν, αλλά υπάρχει μια σταθερά σε κάθε φωτογραφία, η αδιάσπαστη αγάπη μεταξύ της γιαγιάς του και του Shiba Inu σκύλου της, του Fuku-chan. Τα πολύχρωμα τοπία της Ιαπωνίας και ο άθραυστος δεσμός του αξιολάτρευτου ντουέτου που παραμένει αμετάβλητος όλο το χρόνο κάνει τις φωτογραφίες αξιολάτρευτες.

Προσπαθώντας να δείξει τον θαυμασμό και την αγάπη για τη γιαγιά του, ο Ιάπωνας φωτογράφος YASUTO τραβάει συγκινητικές φωτογραφίες της «baa-baa» του από το 2018. Οι φωτογραφίες είναι από εξωτερικούς χώρους σε διαφορετικές εποχές του έτους, δείχνοντας ότι οι εποχές περνούν, αλλά υπάρχει μια σταθερά σε κάθε φωτογραφία, η αδιάσπαστη αγάπη μεταξύ της γιαγιάς του και του Shiba Inu σκύλου της, του Fuku-chan. Τα πολύχρωμα τοπία της Ιαπωνίας και ο άθραυστος δεσμός του αξιολάτρευτου ντουέτου που παραμένει αμετάβλητος όλο το χρόνο κάνει τις φωτογραφίες αξιολάτρευτες.

Από το να κάθονται μαζί κάτω από τις ανθισμένες κερασιές μέχρι να χαλαρώνουν σε ένα χωράφι με ηλίανθους, κάθε φωτογραφία καταγράφει την αναμφισβήτητη σχέση τους και την αμοιβαία αγάπη για τη φύση. Τα Shiba Inus είναι διάσημα για την πίστη τους, αλλά ο Fuku-chan φαίνεται ιδιαίτερα προσκολλημένος στη γλυκιά γιαγιά. Σε μερικές εικόνες, ο αφοσιωμένος σκύλος φαίνεται να της κάνει παρέα ενώ εργάζεται στη ραπτομηχανή της.

Ο YASUTO άρχισε να φωτογραφίζει τη γιαγιά του λίγο μετά το θάνατο του παππού του. Δυστυχώς δεν του έβγαλε αρκετές φωτογραφίες όσο ζούσε, γι 'αυτό αποφάσισε να συλλάβει τα τελευταία χρόνια της ζωής της γιαγιάς του. Οι φωτογραφίες του δείχνουν την αξιολάτρευτη κυρία να απολαμβάνει κάθε μέρα με παιχνιδιάρικη περιέργεια, με τον πιστό της σκύλο να βρίσκεται πάντα δίπλα της.
 

Δείτε ακόμη: Γιατί κάθε σκύλος έχει την προσωπικότητά του...

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr