REAL LIFE TRUE STORIES

Πριγκίπισσα Diana: Όταν η αστυνομία ανέκρινε τον Κάρολο για «σχέδιο δολοφονίας» της


20 Ιουνίου 2021

Πριγκίπισσα Diana: Όταν η αστυνομία ανέκρινε τον Κάρολο για «σχέδιο δολοφονίας» της
Μετά τον θάνατο της Diana η αστυνομία είχε ανακρίνει τον Πρίγκιπα Κάρολο

Χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί για τη ζωή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana. 24 χρόνια έχουν περάσει από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που της στέρησε την ζωή και κάθε τόσο νέες αποκαλύψεις και πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα για εκείνην. Ένα σημείωμα της πριγκίπισσας Diana έγραφε ότι ο Κάρολος σχεδίαζε τη δολοφονία της και μάλιστα προέβλεπε το ατύχημα.

Το σημείωμα φυσικά είχε γεννήσει ερωτήματα στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, την ώρα που κυκλοφορούσαν φήμες, πως ο Κάρολος σχεδίαζε να παντρευτεί την πρώην κουβερνάντα των γιων τους, Τίγκι Λέγκε Μπουρκ. Η Lady D στο ίδιο σημείωμα υποστήριζε ότι η φημολογία γύρω από την Καμίλα είναι μονάχα ένας αντιπερισπασμός. Παράλληλα μιλούσε για βλάβη στα φρένα και χτύπημα στο κεφάλι. Το σημείωμα αυτό, το παρέδωσε στον μπάτλερ της, Πολ Μπάρελ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην αρχηγός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, Τζον Στίβενς, αποκάλυψε ότι «ανέκρινε» τον πρίγκιπα Κάρολο ως μάρτυρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Στίβενς διάβασε το σημείωμα στον πρίγκιπα Κάρολο, σε συνάντησή τους στο παλάτι και μετά τον ρώτησε: «γιατί πιστεύετε ότι έγραψε αυτό το σημείωμα η πριγκίπισσα;». Ο Κάρολος υποστήριξε πως δεν γνώριζε για αυτό το σημείωμα αλλά ούτε και τους λόγους που ένιωθε έτσι η πρώην σύζυγος του. Πάντως, ο Στίβενς, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν βρήκε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Ένα μέρος του σημειώματος της πριγκίπισσας Diana είχε αποκαλυφθεί από τον Βρετανικό Τύπο το 2003, ενώ ολόκληρο τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2007.

Ολόκληρο το σημείωμα έγραφε, «κάθομαι εδώ στο γραφείο μου σήμερα, τον Οκτώβριο, λαχταρώντας κάποιος να με αγκαλιάσει και να με ενθαρρύνει να μείνω δυνατή και να κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου. Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πιο επικίνδυνη. Ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου. Πρόβλημα με τα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να παντρευτεί την Τίγκι. Η Καμίλα δεν είναι τίποτα άλλο παρά αντιπερισπασμός, οπότε μας χρησιμοποιεί ο άνδρας μου με κάθε έννοια της λέξης».

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals