REAL LIFE TRUE STORIES

Γεννήθηκες τον Ιανουάριο; Αυτά τα 9 χαρακτηριστικά σε κάνουν ξεχωριστή, σύμφωνα με την επιστήμη


JTeam

2 Ιανουαρίου 2022

Γεννήθηκες τον Ιανουάριο; Αυτά τα 9 χαρακτηριστικά σε κάνουν ξεχωριστή, σύμφωνα με την επιστήμη
Αν γεννήθηκες τον Ιανουάριο, έχεις πολλούς λόγους να νιώθεις ξεχωριστή. Την ίδια γνώμη έχει και η επιστήμη!

Πρώτα απ' όλα, είχες την τιμή να έρθεις στον κόσμο τον πρώτο μήνα του έτους. Αυτομάτως, στα μάτια μας έγινες ξεχωριστή και υπάρχουν πολλοί ακόμη λόγοι για να το πιστέψεις κι εσύ! Έρευνες καταλήγουν στα 9 παρακάτω χαρακτηριστικά που σε αντιπροσωπεύουν και σε κάνουν ακαταμάχητη, πέρα από ξεχωριστή! Μήπως έχεις περιέργεια να τα μάθεις;

Μπορεί μια μέρα να γίνεις... celebrity

Έρευνα που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο του Connecticut, έδειξε ότι πολλοί διάσημοι έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο. Δεν είναι απίθανο μια μέρα να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί ή να αποκτήσεις το δικό σου αστέρι στο Hollywood! Μη γελάς, μπορείς!

Έχεις πάντα καλή διάθεση

Δεν ξέρουμε πώς το καταφέρνεις αλλά σύμφωνα με έρευνα του The Atlantic το 2014, η εποχή που έχεις γεννηθεί επηρεάζει τη διάθεσή σου και αν ήρθες στη ζωή κάποιον χειμώνα, δύσκολα θα έχεις ψυχολογικές μεταπτώσεις αφού η διάθεσή σου είναι μονίμως στα ύψη.

Σφύζεις από υγεία

Από μελέτη του Columbia University, διαπιστώθηκε πως οι άνθρωποι που γεννιούνται τον πρώτο μήνα του χρόνου, τείνουν να έχουν καλύτερη υγεία και μακροζωία. Ετοιμάσου να μοιραστείς μαζί μας τα μυστικά σου!

Διακρίνεσαι για το χιούμορ σου

Έχεις έμφυτο χιούμορ υποστηρίζουν οι επιστήμονες (και οι φίλοι σου), και γίνεσαι εύκολα η ψυχή της παρέας. Κάνεις τους γύρω σου να γελάνε όλη την ώρα και όλοι απολαμβάνουν τη συντροφιά σου. Φτιάχνεις αμέσως τη διάθεση των άλλων και είσαι γενικά απαραίτητη γιατί μαζί με το χιούμορ σου, φημίζεσαι και για την αισιοδοξία σου!

Σε μια άλλη ζωή, θα ήσουν ο Hachiko

Μπορεί να μην έχεις μεγάλο φιλικό κύκλο βάσει ερευνών, αλλά τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου, γνωρίζουν καλά την έννοια της αληθινής φιλίας. Σε άλλη ζωή, θα μπορούσες άνετα να ήσουν ο Hachiko, περιμένοντας κάθε μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος τον άνθρωπό σου.

Σε νοιάζει μόνο να δίνεις

Είσαι ανιδιοτελής και δεν ενδιαφέρεσαι για το αν θα πάρεις γιατί θες μόνο να δίνεις. Λατρεύεις να γίνεσαι εθελοντής και να βοηθάς τον κόσμο, κάνοντάς τον καλύτερο. Και η αλήθεια είναι ότι το πετυχαίνεις! Μήπως η επόμενη αποστολή σου είναι να χτίσεις ένα σχολείο σε κάποια γωνιά της Αφρικής;

Λατρεύεις τις περιπέτειες και τις νέες εμπειρίες

Είσαι ανήσυχο πνεύμα και λατρεύεις να αποφορτίζεσαι από την καθημερινότητα με μικρές αποδράσεις σε μέρη που σε οδήγησαν οι παραδοσιακοί χάρτες και ανοίγουν μπροστά σου τα πιο απίθανα μέρη. Βρίσκεσαι συνέχεια σε αναζήτηση νέων πραγμάτων για να μπορείς να λες στους άλλους τις συναρπαστικές ιστορίες που έχεις ζήσει.

Προσγειώνεις με τη λογική σου όσους πετούν στα σύννεφα

Πατάς γερά στη γη και είναι σαν να βρίσκεσαι μόνιμα στον διάδρομο προσγείωσης. Οι αποφάσεις σου λαμβάνονται με βάση τη λογική και θέλεις και οι άνθρωποι που είναι στη ζωή σου, να παίρνουν πολύ προσεκτικές, ώριμες και λογικές αποφάσεις.

Στοχεύεις πάντα ψηλά

«Φτάσε εκεί που δεν μπορείς»! Ο Καζαντζάκης παρότρυνε να κυνηγάμε πάντα το ακατόρθωτο για να το πλησιάζουμε κι εσύ αναμφίβολα στοχεύεις πολύ ψηλά! Εργάζεσαι σκληρά, έχεις πολλές φιλοδοξίες και δεν εγκαταλείπεις εύκολα μέχρι να φτάσεις στην κορυφή ή εκεί όπου οι άλλοι σου λένε ότι δεν μπορείς!