REAL LIFE TRUE STORIES

Simpsons: 10+1 φορές που η δημοφιλής σειρά προέβλεψε το μέλλον


JTeam

19 Απριλίου 2022

Simpsons: 10+1 φορές που η δημοφιλής σειρά προέβλεψε το μέλλον
Σήμερα, 19 Απριλίου, η άκρως επιτυχημένη αλλά και προφητική σειρά Simpsons κλείνει 35 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και εμείς συγκεντρώσαμε τις 11 πιο κορυφαίες προβλέψεις της, που απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα.

Οι Simpsons είναι μία από τις μακροβιότερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης και φέτος συμπληρώνουν 35 χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα. Το πρώτο τους επεισόδιο προβλήθηκε στις 19 Απριλίου του 1987, ενώ δύο χρόνια αργότερα αυξήθηκε η επιτυχία της σειράς και από τότε η ροή της είναι ασταμάτητη. Μέσα σε αυτά τα 706 επεισόδια, μέχρι και σήμερα, οι Simpsons έχουν καταφέρει να θεωρηθούν ως μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές παραγωγές, αλλά ταυτόχρονα να αποκτήσουν και έναν περίεργο μύθο γύρω από το όνομά τους, αυτόν του σύγχρονου Νοστράδαμου!

Η οικογένεια Simpsons μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια μας έχει συστήσει αρκετούς χαρακτήρες, όμως οι αγαπημένοι του κοινού ήταν πάντα οι 5 βασικοί Simpsons, ο Homer, η Marge, η Lisa, ο Bart και η Maggie. Η περίεργη αυτή οικογένεια που μπλέκει συνέχεια σε αστείες και εντελώς φουτουριστικές περιπέτειες μένει στο Springfield και σε κάθε επεισόδιο μας «ξεναγεί» στην πόλη της, όπου μαθαίνουμε και τα δικά της προβλήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr