REAL LIFE WHO

Γιάννης Ναθαναήλ: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων στο Θαλάσσιο Σκι


25 Φεβρουαρίου 2013

DSC_70311.jpg

Σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Ναθαναήλ στέφεται με το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Θαλάσσιου Σκι στο αγώνισμα του σλάλομ Εφήβων, που διεξήχθη στην πόλη Mulwala της Αυστραλίας.

Είναι ένας νέος που κατάφερε να συνδυάσει άψογα το σχολείο με τον πρωταθλητισμό. Με την εξαιρετική του εμφάνιση γίνεται ο πρώτος Έλληνας σκιέρ που αποσπά τη διάκριση αυτή στην ιστορία του Ελληνικού Θαλασσίου Σκι.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, εντυπωσίασε κριτές και θεατές με την επίδοσή του , 2 μπάλες στα 10,75 μέτρα σχοινί. ο Γιάννης Ναθαναήλ ήταν κάτοχος των πανελληνίων ρεκόρ, εφήβων και αθλητών κάτω των 21 ετών, με επίδοση 4 μπάλες στα 11,25 μέτρα σχοινί, τα οποία ρεκόρ με χαρακτηριστική άνεση κατέρριψε. Αξίζει να σημειωθεί πως η επίδοση του, 2 μπάλες στα 10,75 μέτρα σχοινί είναι κατά σχεδόν ένα ολόκληρο πέρασμα μεγαλύτερη από του δευτέρου αθλητή, Robledo Santiag από την Κολομβία (3 μπάλες στα 11,25 μέτρα σκοινί) και του τρίτου Shaffer Jonah από τον Καναδά ( 2,5 μπάλες στα 11,25 μέτρα σκοινί).

Το Ελληνικό Θαλάσσιο Σκι μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια , κατατάσσοντας την Ελληνική Ομοσπονδία του Θαλασσίου Σκι στις πρώτες θέσεις του παγκοσμίου χάρτη του αθλήματος. Νέοι σαν τον Γιάννη επιβεβαιώνουν, ότι υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τον Ελληνικό Αθλητισμό και το Ελληνικό Θαλάσσιο Σκι.