REAL LIFE WHO

Η Τζένη Μπαλατσινού στο Life Magazine


12 Απριλίου 2013

COVER-Copy.jpg

Λένε ότι μετά την καταιγίδα ακολουθεί πάντα ξαστεριά, κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της ταλαντούχας κυρίας Μπαλατσινού, η οποία βλέπει πλέον τη ζωή με περισσότερη έμπνευση, αισιοδοξία και δημιουργικότητα, καλπάζοντας ξανά προς την κορυφή…

Της Ήρας Ανδρέου

  •  Σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώσατε χρεωθήκατε περισσότερα κακά ή καλά;

Πολλές φορές μπερδεύουμε την πραγματικότητα με την αλήθεια, όπως και το καλό με το κακό. Μετά από μία γερή σύγκρουση, για κάποιο διάστημα επικρατεί το χάος, αλλά μετά σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν τη μορφή τους. Σημασία έχει τι χρεώνεις στον εαυτό σου και όχι τι σου χρεώνουν οι άλλοι. Αυτό που βιώσαμε μέχρι το κόκκαλο, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αρέσκονται στο να ενώνουν τα πράγματα μέσω της παράνοιας και όχι της αλήθειας. Ο φθόνος στη χώρα μας δεν έχει ανάπαυση. Είτε είσαι πάνω, είτε είσαι κάτω...

  •  Ποια είναι τα θετικά στοιχεία μιας ήττας;

Ο καθένας αντιλαμβάνεται την νίκη ή την ήττα ανάλογα με τις προσλαμβάνουσές του. Η ήττα εμπεριέχει μία νέα αρχή και την εξέλιξη, δε σημαίνει τέλος.

  • Στις δυσκολίες πρέπει να προχωράμε ή να καλπάζουμε;

Ο καλπασμός είναι στάση ζωής. Δεν θα μπορούσα σε αυτή τη φάση της ζωής μου να βγω για περπάτημα. Το περπάτημα στις δυσκολίες κρύβει φόβο. Δεν πρέπει ν’ αφήνεις τον εαυτό σου να φοβάται. Δεν γεννιόμαστε για το φόβο, αλλά για τις εμπειρίες.

  •  Ποια ήταν η έμπνευσή σας για το jenny.gr;

Το jenny.gr το δημιούργησα το Μάιο του 2011 σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Βγήκε πολύ αυθόρμητα. Στόχος ήταν η επικοινωνία με άλλες γυναίκες και η ανταλλαγή σκέψεων και εμπειριών. Φιλοξενούμε πολλά άρθρα αναγνωστών και στόχος μας είναι η διάδραση. Δε μας ενδιαφέρουν οι ζωές των άλλων και τα gossips. Μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα και πως μπορούμε να την κάνουμε πιο εύκολη και όμορφη. Οι στήλες DIY (κάνε το μόνος σου ) είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Θέλω ν’ ανοίγω το site και να νιώθω ότι συναντάω τη φίλη μου με καλή διάθεση, αμεσότητα, απλότητα και χρηστικότητα. Η ζωή έχει χρώμα και αυτό θέλουμε να δείξουμε.

Δείτε την υπόλοιπη συνέντευξη στο τεύχος του περιοδικού Life που κυκλοφορεί.

[gallery-154338]