REAL LIFE WHO

Ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα του Hollywood


27 Σεπτεμβρίου 2013

MBDEYOF_EC028_H.jpg

Η δολοφονία της συζύγου του Roman Polanski.

Ήταν 9 Αυγούστου του 1969 όταν διαπράχθηκε ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα στην ιστορία του Hollywood. Η 26χρονη έγκυος ηθοποιός και τότε σύζυγος του Roman Polanski, Sharon Tate, δολοφονείται στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στο Hollywood, μαζί με άλλα τέσσερα από τον τον Charles Manson και τους συνεργούς του σε ένα «τελετουργικό» σκηνικό.

Ήταν μόλις δύο εβδομάδες πριν γεννήσει, όταν η Tate, περιμένοντας τον Roman Polanski να γυρίσει από ταξίδι του στο Λονδίνο, πέρασε τη βραδιά δειπνώντας αρχικά στο μεξικάνικο restaurant El Coyote και πηγαίνοντας στη συνέχεια με τους φίλους της Abigail Folger, Wojciech Frykowski και Jay Sebring, στο σπίτι της στο Cielo Drive. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Charles Manson μαζί με τους Charles "Tex" Watson, Patricia Krenwinkel και Susan Atkins διέρρηξαν το σπίτι και δολοφόνησαν τη Sharon Tate και την παρέα της, αλλά και τον 18χρονο Steven Parent που βρέθηκε τυχαία κοντά στην ιδιοκτησία.

Τα θύματα-τα πτώματα των οποίων ανακαλύφθηκαν την επόμενη μέρα διασκορπισμένα στο γρασίδι της αυλής του σπιτιού, από την οικιακή βοηθό- είχαν πυροβοληθεί και δεχτεί μαχαιριές, ενώ η ηθοποιός και ο στυλίστας Jay Sebring βρέθηκαν δεμένοι και με το κεφάλι καλυμμένο με κουκούλα. Στην μπροστινή είσοδο του σπιτιού ήταν γραμμένη με αίμα η λέξη ‘Pig’.

Τον Ιανουάριο του 1971, ο Charles Manson και τα υπόλοιπα μέλη της "οικογένειας" Manson καταδικάστηκαν- μετά ίσως από τη μεγαλύτερη σε διάρκεια δίκη που διεξήχθη ποτέ σε αμερικανικό δικαστήριο- για τους φόνους της οικίας Polanski-Tate, αλλά και για τον φόνο του ζευγαριού LaBianca που βρέθηκε δολοφονημένο 36 ώρες αργότερα, λίγο πιο μακριά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.