REAL LIFE WHO

Γνωρίζοντας το νεανικό fashion brand Nizal


28 Ιουνίου 2014

1234394_711983795483742_478404812_n-copy-Copy.jpg

Από τη Δήμητρα Τζαρέλα

Η δημιουργός του, Νικόλ Μπράτσου σε μία ενδιαφέρουσα «συνάντηση» με το Jenny.gr.

Η Νικόλ Μπράτσου είναι το νέο, ταλαντούχο και πολύ ευγενικό κορίτσι που κρύβεται πίσω από το brand Nizal. Με σπουδές στο Μarketing & Communication συνειδητοποίησε ότι έχει περισσότερο καλλιτεχνική φλέβα και έτσι αποφάσισε να σπουδάσει στην Pansik school di moda και να ασχοληθεί με το σχέδιο και τη μόδα. Η πρώτη της προσπάθεια ήταν ερασιτεχνική και στην πορεία θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να δημιουργήσει τη NIZAL. Η πρωτότυπη ονομασία του brand της οφείλεται στα αρχικά των ονομάτων των δύο αδελφών της μαζί με της Νικόλ (Νi.cole, Z.oe, Al.isia). Τρία κορίτσια σε διαφορετική ηλικία και με διαφορετικό στιλ που όλα όμως εκφράζονται από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας. Κι αυτός είναι κι ένας βασικός λόγος της ονομασίας του: Για να γίνει ξεκάθαρο ότι μπορεί να εκφράσει το στιλ κοριτσιών με διαφορετικό γούστο που αγαπάνε όμως τη μόδα και τα άνετα ρούχα.

2

Εξάλλου, η έμπνευση της βασίζεται στο στιλ της γυναίκας και η φαντασία της «ξυπνάει» με την διαφορετικότητα και την μοναδικότητα της. Για την καλοκαιρινή συλλογή έδωσε τον τίτλο «Summer girl» γιατί ως λάτρης του καλοκαιριού, του ήλιου και της θάλασσας εμπνεύστηκε από παράλιες όλου του κόσμου, βασίζοντας τις ονομασίες των ρούχων πάνω σε αυτές. Άκρως καλοκαιρινά, αέρινα και χρωματιστά ρούχα, λοιπόν, για την casual collection της NIZAL με αναφορές στη σύγχρονη γυναίκα η οποία θέλει να είναι chic με boho-gypsy χαρακτήρα κι ένα ξεχωριστό twist στα καθημερινά looks της.

1

All day long ρούχα που μπορούν να συνοδεύσουν μια γυναίκα όλη τη μέρα και σε όλες τις περιστάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Δεν παραλείπει βέβαια και τις πιο εκκεντρικές προτάσεις για τις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις μιας γυναίκας. Βασική αρχή της Νικόλ είναι τα ευκολοφόρετα ρούχα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα υφάσματος καθώς θεωρεί πως ένα ρούχο όταν είναι άνετο και ταυτόχρονα καλαίσθητο, γίνεται αμέσως πιο επιθυμητό. Πόσο μάλλον όταν μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις!

3

Ως Ελληνίδα σχεδιάστρια δηλώνει μεγάλη ικανοποίηση που τα ρούχα της, όπως και πολλών άλλων σχεδιαστών, παράγονται στην Ελλάδα με ποιοτικές και καλαίσθητες δημιουργίες δηλώνοντας έτσι ότι υπήρχαμε, υπάρχουμε και θα υπάρχουμε στο χώρο της μόδας.

5

Όσον αφορά το στιλ των Ελληνίδων λέει χαρακτηριστικά πως ευχαριστιέται που οι περισσότερες “φοράνε το ρούχο και δεν τις φοράει” και που ακολουθούν τον κανόνα “less is more” του οποίου κι η ίδια είναι πιστή ακόλουθος! «Περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους κι υιοθετούν προσεγμένο στιλ οι Ελληνίδες», συνεχίζει.

Για το κλείσιμο της συζήτησής μας, κρατάω τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση της που κατάφερε να κάνει με επιτυχία το χόμπι της επάγγελμα κατέχοντας μία θέση στα young & successful κορίτσια της νέας γενιάς.

[gallery-355629] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.