REAL LIFE WHO

Linda Rodin: Η Νεοϋορκέζα στιλίστρια κι επιχειρηματίας σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία


30 Αυγούστου 2014

Linda-Rodin-shot-by-Benny-Horne-for-MATCHESFASHION_v_21aug14_pr_b_592x888-320x4801.jpg

Αξίζει να ανακαλύψετε την ιδιαίτερη προσωπικότητά της.

Πέρασε 40 χρόνια ακονίζοντας τα ταλέντα της και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ηλικία της. Λέει χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ πως στα 66 μου είμαι μεγάλη. Γιατί πιστεύω απλά πως για το χώρο μας είσαι μεγάλη στα 26.» Ανατρεπτική , εκκεντρική ξέρει να κερδίζει το ενδιαφέρον μας και τις εντυπώσεις όχι μόνο με το στιλ της αλλά και την προσωπικότητά της. «Έχω πολλούς φίλους μεγαλύτερους από μένα που νιώθουν νεότεροι όπως εγώ. Στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς θεωρούμαι «περίεργο πουλί», στους άλλους όχι», συνεχίζει.

Μέχρι τα 60 της θεωρούσε πως ήταν μικρή και δεν έβλεπε τίποτα λάθος πάνω της, ακόμη κι όταν το πρόσωπό της φαινόταν πιο μαζεμένο. «Αλλά 3 χρόνια πριν, είδα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη και σκέφτηκα πως κάτι πάει λάθος», ομολογεί. «Δεν μου άρεσα καθόλου, συνεχίζει». Είχε κάνει μία φωτογράφιση για ένα περιοδικό της οποίας το αποτέλεσμα δεν της άρεσε καθόλου μετά το retouch κι έτσι απαγόρευσε στο συντάκτη τη δημοσίευση της. Πιστεύει λοιπόν πως για να νιώθει κανείς όμορφος και με απαλό δέρμα, αξίζει να κάνει παρεμβάσεις είτε αισθητικές είτε όχι. «Είναι αστείο, αν και αποτελεί απάτη, συνεχίζει».

Όσον αφορά τις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί λέει πως κάθε στιλίστρια κατά καιρούς ενθουσιάζεται με αρκετές αλλά αυτή προτιμάει να στέκεται μακριά από τους celebrities καθώς θεωρεί πως η συνεργασία τους καταλήγει προβληματική. Αναγνωρίζει το εξαιρετικό στιλ της Emma Stone αλλά αναρωτιέται για πολλούς celebrities αν έχουν δει ποτέ τον εαυτό τους, τι φοράνε!

[gallery-373890]

Πηγή: Vogue.co.uk

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.