REAL LIFE WHO

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλάει στο jenny.gr για τον εκθρονισμό του Ρουβά


10 Φεβρουαρίου 2015

DSC00606-21.jpg

Η επαφή μου μαζί της ήταν από το πρώτο λεπτό αφοπλιστική. Δεν είναι μόνο πως ξέρει τον καλύτερο και ευγενέστερο τρόπο να επικοινωνεί, το νιώθεις αμέσως πως θέλει να σου κάνει τη ζωή εύκολη και ευχάριστη. Αποδίδει τα του Καίσαρος των Καίσαρι και ξέρει να λέει "ευχαριστώ" στους ανθρώπους, στη ζωή και στα δώρα της. Συμπλήρωσε 15 fast & furious κενά για το jenny.gr και μας άνοιξε την όρεξη για... more food for thought.

Στην Αθήνα βαριέμαι αφόρητα… την ερώτηση: « Εσείς πως τα βλέπετε τα πράγματα;»

Όταν ήρθα αντιμέτωπη με την ασθένεια, αυτό που με έκανε να παλέψω ήταν…ο γιός μου και η υπέροχη γιατρός μου, αιματολόγος Ελίνα Βερβεσού.

Όταν μιλάω με τον γιο μου καταλαβαίνω… πόσο ευτυχισμένη είμαι!

Διαβάζω μετά μανίας… Πασκάλ Μπρυκνέρ.

Εκνευρίζομαι αφόρητα με… τους βλάκες!

Τρελαίνομαι να πίνω… ένα ποτήρι θάλασσα!!!!

Η σχέση μου με τα ζώα είναι... σχέση ζωής.

Ο David Bowie με ενθουσιάζει γιατί… κατάφερε να με κάνει με την απίθανη προσωπικότητά του να μην τον ξεπεράσω ποτέ και να μην απιστήσω σ’ εκείνον από τότε που ήμουν έφηβη.

Νανά (1)

Όταν ακούω πολεμικό ναυτικό, σκέφτομαι… τους μαθητές μου, τον γιό μου να τρώει με μεγάλη χαρά το σκληρό κρέας που έτρωγαν οι δόκιμοι, την συγκίνηση που ένιωθα όταν μετά από τα ταξίδια τους οι μαθητές μου έφερναν δωράκια και την απίστευτη αγωνία, όταν ήξερα ότι την νύχτα των Ιμίων, όλοι οι μαθητές μου ήταν μέσα στα πολεμικά πλοία, ενώ εγώ μετέδιδα την έξοδο του στόλου από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Από τα 90’s δεν θα ξεχάσω ποτέ… το πρώτο δελτίο ειδήσεων στον Αντένα, τον πόλεμο του Περσικού, τα ξενύχτια στο «εργοστάσιο», την λαμπρότητα του life style, τα ταξίδια στο Παρίσι για να δω επιδείξεις μόδας του Αποστολόπουλου.

Η γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης με 3 λέξεις ήταν… η ξανθιά επέλαση.

Στην σημερινή τηλεόραση με διασκεδάζουν τρομερά… οι εκπομπές τηλεπωλήσεων. Ξετρελάθηκα με την «έξυπνη σίτα», το «έξυπνο μπαστούνι», την ηλεκτρική κουβέρτα που με τόσο πάθος παρουσιάζει ο κύριος Βασίλης και τα καλσόν που δεν σκίζονται ούτε με σιδεροπρίονο.

Ο έρωτας για μένα δεν είναι… για μικροαστούς.

Η νέα κυβέρνηση με κάνει να νιώθω… ότι ο Βαρουφάκης και ο Αλέξης, θα εκτοπίσουν από τον θρόνο του τον Σάκη Ρουβά.

Δεν θέλω ποτέ ξανά να… να βιώσω αποχαιρετισμό.