REAL LIFE WHO

Δυο trailers του 50 Shades of Grey που σίγουρα δεν έχετε δει


11 Φεβρουαρίου 2015

Η φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει γύρω από την πολυαναμενόμενη ταινία 50 Shades of Grey έχει πλέον πάρει διαστάσεις μάστιγας κι αναρίθμητοι θεατές αναμένουν με ανυπομονησία, που μόνο με ακράτεια θα μπορούσε να παρομοιαστεί, να απολαύσουν την κινηματογραφική μεταφορά του οικιακού εγχειριδίου για BDSM  mom porn.

Με τη γιορτή των ερωτευμένων να είναι προ των πυλών, δυο μεγάλα brands δεν έχασαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους trailers με διάθεση παρωδίας και να μας βάλουν σε ένα όχι και τόσο sexy κλίμα, μα σίγουρα απολαυστικό.

Lego-love: με τη δυσκαμψία του πλαστικού μα και με άφθονη δημιουργικότητα ως οδηγό, στήθηκε ένα βίντεο που πρωταγωνιστές δεν είναι ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson μα lego figures που έχουν κοιλιακούς, λάγνο βλέμμα και διάθεση για bondage.

Cry for...50 shades of grey: γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων, ούσα χορηγός της ταινίας, δεν έχασε την ευκαιρία να γυρίσει ένα trailer παρωδία. Ξεκαρδιστικό και άκρως έξυπνο, η εναλλακτική Anastasia παρωδεί την hot σκηνή στο ασανσέρ, γεύση της οποίας έχουμε πάρει από το κανονικό trailer.