REAL LIFE WHO

Ησαΐας Ματιάμπα


6 Μαρτίου 2015

KAP22941.jpg

Η γυναίκα που με έκανε να τη θαυμάσω πολύ... είναι η μητέρα μου.

Η γυναίκα της ζωής μου... θα είναι η κόρη μου όταν θα γεννηθεί!

Το γυναικείο χαρακτηριστικό που ζηλεύω είναι... ότι ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει μια γυναίκα στο μυαλό της.

Το γυναικείο χαρακτηριστικό που με ενοχλεί... ότι οι γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν ανά πάσα στιγμή ...μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!

Η γυναίκα-φίλη μου... δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Συμβαίνει σπάνια και σε εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά όταν συμβεί η φιλία είναι αληθινή!

Η γυναίκα που με σημάδεψε... δεν έχει βρεθεί ακόμα!

Η γυναίκα -στον χώρο μου (επαγγελματικό)- που θαυμάζω πολύ... Η Ελευθερία Αρβανιτάκη! Ήταν η γυναίκα που με βοήθησε στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα αφού συνεργαστήκαμε στα πρώτα 2 χρόνια της καλλιτεχνικής μου πορείας! Επίσης εκτός από τον θαυμασμό που τρέφω για εκείνη καλλιτεχνικά, την ξεχωρίζω και για το ήθος της.

Η γυναικεία συμβουλή που δεν έχω ξεχάσει... "πάντα να ακούς τις γυναίκες, κάτι θα βρεις να κρατήσεις από αυτά που έχουν να σου πουν".

ΙΝΦΟ: Ο Ησαΐας Ματιάμπα, αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με τον Μύρωνα Στρατή στον Σταυρό του Νότου, πραγματοποιεί μαζί του μια περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο "Δυνατά", σε μουσική δική του και στίχους της Κλέλιας Ρένεση.