REAL LIFE WHO

Συντετριμμένος ο σύντροφος της αδικοχαμένης ρεπόρτερ του μακελειού της Βιρτζίνια


27 Αυγούστου 2015

CNV6oXwUAAQpkbK1.jpg

Συγκλονίζει από χθες την παγκόσμια κοινή γνώμη η είδηση του μακελειού στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης του καναλιού WDBJ7.

Η 24χρονη Άλισον Πάρκερ και ο 27χρονος Άνταμ Γουόρντ έπεσαν νεκροί από τα πυρά δυσαρεστημένου πρώην εργαζομένου του τηλεοπτικού σταθμού σύμφωνα με την τραγική είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο ίδιο κανάλι, εργάζονταν και η αρραβωνιαστικιά του cameraman, αλλά και ο αρραβωνιαστικός της άτυχης ρεπόρτερ.

Ο σύντροφος της άτυχης Άλισον, ο επίσης δημοσιογράφος Κρις Χερστ, θέλησε με ένα  μήνυμα στη σελίδα του στο facebook να μίλησει για εκείνη και να την αποχαιρετήσει, ανεβάζοντας και φωτογραφίες τους από παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές και συγκλονίζοντας με την ευαισθησία του άνθρώπου που μόλις έχασε τόσο άδικα τη γυναίκα της ζωής του.

«Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι... Είχαμε μόλις ξεκινήσει να μένουμε μαζί... Ήμασταν μαζί σχεδόν εννιά μήνες. Ήταν οι καλύτεροι εννιά μήνες της ζωής μας. Θέλαμε να παντρευτούμε. Είχαμε μόλις γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της. Ήταν η πιο λαμπερή γυναίκα που είχα γνωρίσει. Και για κάποιο λόγο με αγαπούσε και εκείνη...» έγραψε μεταξύ άλλων, εμφανώς ιδιαίτερα φορτισμένος, ο σύντροφος της αδικοχαμένης ρεπόρτερ.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του και τις κοινές τους φωτογραφίες στο toratora.gr