REAL LIFE WHO

33 ερωτήσεις για τη Θέμιδα Μπαζάκα #jenny33


9 Μαρτίου 2016

  1. Ηθοποιός «σημαίνει»… φαντασία.
  2. Η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου… είναι η Άνοιξη γιατί έχει ελπίδα.
  3. Η αγαπημένη μου δραστηριότητα, εκτός θεάτρου είναι… το Pilates και οι βόλτες.
  4. Η αγαπημένη μου περιοχή στην πόλη… γύρω από την Ακρόπολη.
  5. Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… να φτιάξω έναν ελληνικό καφέ.
  6. Το τελευταίο που κάνω πριν κοιμηθώ.. είναι ντουζ.
  7. Αυτό που αγαπώ στο επάγγελμά μου και τους ανθρώπους του είναι… ότι σε βάζει σε συνδιαλλαγή με τον εαυτό σου και στη διαδικασία να ξεπεράσεις τα όρια σου. Και στους ανθρώπους της μου αρέσει η τρέλα και η φαντασία τους, ότι είναι αντισυμβατικοί.
  8. Αυτό που με εκνευρίζει στο επάγγελμά μου και τους ανθρώπους του είναι… η ανταγωνιστικότητα καμιά φορά και ότι η οικονομικές απολαβές δεν ανταποκρίνονται στην εργασία που γίνεται.
  9. Οι τρεις λέξεις που με χαρακτηρίζουν είναι… έχω τρέλα, χιούμορ και είμαι απόλυτη.
  10. Αυτό που θέλω να αλλάξω πάνω μου… είναι να έχω πιο πολύ υπομονή, το οποίο το δουλεύω και έχω ήδη βελτιώσει. Όμως θέλει κι άλλο, γιατί σε αυτή τη δουλειά έχεις να διαχειριστείς πολλές γνώμες και φωνές αλλά και τον εαυτό σου.
  11. Η αγαπημένη μου ταινία είναι..  Πολλές. Από το Όσα παίρνει άνεμος, μέχρι τη Δασκάλα του Πιάνου, και από τον Ταξιτζή μέχρι τη Γυναίκα της Διπλανής Πόρτας. Έχω μεγάλη γκάμα.
  12. Αγαπημένος μου θεατρικός συγγραφέας είναι.. ο Ίψεν.
  13. Αυτό που μου λείπει είναι.. ο ελεύθερος χρόνος. Να ξυπνήσω και να είναι η μέρα μου ελεύθερη και ανέμελη.
  14. Μετανιώνω… για πολλά έχω μετανιώσει αλλά τα έχω τοποθετήσει σωστά μέσα μου. Έτσι έπρεπε να γίνουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Για παράδειγμα, μετανιώνω που δεν έκανα κι άλλα παιδιά. Ήθελα τρία παιδιά. Μπορεί να μην το πάλεψα.
  15. Η προσωπικότητα (ζωντανή ή όχι) που θα ήθελα να συναντήσω είναι…θα ήθελα να περάσω ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο με την Πάτι Σμιθ που είναι ξ αγαπημένη μου καλλιτέχνιδα, και να είχα γνωρίσει τη Βιρτζίνια Γουλφ.
  16. Τα λόγια ηρωίδας που έχω υποδυθεί και με εκφράζουν είναι… Δεν μου έχει μείνει τίποτα, τα ξεχνάω επι τόπου.
  17. Η φράση που με αγγίζει στον Γυάλινο Κόσμο που παίζω τώρα… Υπάρχει μια φράση συγκινητική που ταιριάζει με αυτό που έχουμε ζήσει στην Ελλάδα. «Όλα τα ίχνη μιας ευλογημένης ζωής χάθηκαν για πάντα».
  18. Αν η ζωή μου ήταν ταινία, θα ήταν… περιπέτεια θα ήθελα.
  19. Ο συνάδελφος με τον οποίο θα ήθελα να πιω καφέ είναι…πίνω με πολλούς συναδέλφους καφέ.
  20. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν…. Θα μου άρεσε να είμαι ζωγράφος, ενδυματολόγος, πολλά. Θα ήθελα να είμαι ροκ σταρ. Σίγουρα δεν θα δούλευα σε υπουργείο.
  21. Το καλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι… ότι δεν πρέπει να μιλάω, αλλά να κρατάω τη γνώμη μου για μένα.
  22. Το καλύτερο δώρο που έχω δεχτεί… είναι η κόρη μου.
  23. Μητρότητα για μένα είναι.. τα πάντα. Είναι μια ευτυχία, με πολλές χαρές και λύπες βέβαια. Θέλει δύναμη και κουράγιο, είναι σκληρή δουλειά να είσαι γονιός, αλλά ταυτόχρονα είναι ένα μεγάλο δώρο. Όποιος το έχει δεχτεί, πρέπει να το χαρεί με τα μπούνια.
  24. Αν δεν ζούσα στην Αθήνα, θα ήθελα να ζω… στη Νέα Υόρκη έχω ζήσει και θα ήθελα να μπορώ να μείνω εκεί. Μου αρέσει και το Βερολίνο.
  25. Επιλογές ή πεπρωμένο;Πιστεύω στο ελεύθερο πνεύμα και τις επιλογές που κάνει, αλλά με κάποιο τρόπο καθορίζεται από κάτι πέρα από εμάς. Γι’ αυτό ο άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί αυτό που έρχεται και να προσέχει τι εύχεται.
  26. Το κρυφό μου ταλέντο… νομίζω μαγειρεύω πολύ ωραία! Αλλά δεν είναι κρυφό, το ξέρουν οι φίλοι μου.
  27. Μια κακιά συνήθεια... Έχω πολλές κακές συνήθειες, αλλά δεν τις λέω.
  28. Τρία πράγματα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι… το πορτοφόλι και τα κλειδιά μου. Δεν έχω κολλήματα με αντικείμενα, γενικά. Α! Σπάνια αποχωρίζομαι τα σνίκερς μου, τα λατρεύω.
  29. Ο/η αγαπημένος/η μου ηθοποιός είναι… η Τζούλιαν Μουρ, η Τίλντα Σουίντον και η Μαριόν Κοτιγιάρ.
  30. Η ερώτηση που κάνω πιο συχνά στους άλλους είναι… «τι ώρα είναι;»
  31. Το μότο μου είναι… κάθε μέρα είναι μια άλλη μέρα.
  32. Η εντύπωση που έχουν οι άλλοι για μένα και είναι λάθος… πρέπει να ρωτήσετε τους άλλους, πολλά λάθη κάνουμε άλλωστε με τους ανθρώπους.
  33. Η εντύπωση που έχω εγώ για μένα… τον αγαπώ τον εαυτό μου, δεν έχω θέματα, γι’ αυτό ξαφνιάζομαι καμιά φορά όταν οι άλλοι έχουν!
[caption id="attachment_575917" align="alignnone" width="800"]ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΕΝΗ ΣΚΟΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ - ΘΕΜΙΣ ΜΠΑΖΑΚΑ ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ *Η Θέμις Μπαζάκα πρωταγωνιστεί ως "Αμάντα" στον Γυάλινο Κόσμο του Τενεσσή Ουίλλιαμς στο Θέατρο Εμπορικόν, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, μαζί με τον Δημήτρη Καταλειφό. Μαζί τους οι Στέλλα Βογιατζάκη, Κωνσταντίνος Γώγουλος. Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή: 20:00, Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 και 21:00/ Θέατρο Εμπορικόν: Σαρρή 11, Ψυρρή. [/caption]