REAL LIFE WHO

Style talks: Ο Ηλίας και ο Χάρης κάνουν βουτιά στον κόσμο της Παναγιώτας Αποστόλου


ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ & ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

3 Αυγούστου 2016

IMG_8771.jpg

Οι fashion editors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης ανακαλύπτουν τα fashion habits της jewellery designer και δημιουργού του brand  Elysian, Παναγιώτα Αποστόλου.

Πότε ήταν η πρώτη σου επαφή με το κόσμημα; Στα οκτώ μου χρόνια. Θυμάμαι βρισκόμουν καθημερινά στο εργαστήριο κοσμημάτων του πατέρα μου, παρακολουθώντας προσεκτικά τους τεχνίτες και θαυμάζοντας τη διαδικασία κατασκευής και σχεδιασμού.

Ποιο ήταν το πρώτο σου σχέδιο που βγήκε στην παραγωγή; Από μικρή σχεδίαζα απλές μορφές, που ο πατέρας μου στη συνέχεια τα έβγαζε στην παραγωγή. Το πρώτο μου ολοκληρωμένο κόσμημα ήταν ένα μενταγιόν αστεράκι, από χρυσό δεκαοκτώ καρατίων που επάνω του είχε μικρά μπριγιάν.

Tι έχεις σπουδάσει; Marketing communication, με master στο e-commerse και παράλληλα έχω σπουδάσει σχέδιο κοσμήματος και παρακολούθησα σεμινάρια στη Φλωρεντία στο GΙΑ Gemology.

Τι θεωρείς πως προσφέρει στη γυναίκα το κόσμημα; Την ολοκλήρωση του προσωπικού της στιλ.

Ποια είναι τα βασικά κοσμήματα της σύγχρονης γυναίκας; Ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι, μια έντονη χειροπέδα, πολλές λεπτές μικρές βέρες και ένα ωραίο δαχτυλίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Το κόσμημα που προσωπικά αγαπάς; Ένα ζευγάρι vintage κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια σε boho στιλ , με πολλές χρωματιστές πέτρες.

Έχει ηλικία το κόσμημα; Ένα σωστό κόσμημα μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες

Ποιον διεθνή σχεδιαστή κοσμήματος θαυμάζεις; Την Jennifer Meyer

Ποιο είναι το στιλ σου στα ρούχα; Μου αρέσει το απλό και το σύγχρονο minimal, χωρίς υπερβολές και πολλά χρώματα

Τι θα άλλαζες στιλιστικά στη μέση Ελληνίδα; Θα της πρότεινα να είναι λιτή, ίσως με ένα κραγιόν, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα απλό outfit .

Ιδανικό ταξίδι; Η Νέα Υόρκη το καλοκαίρι

Πες μας ποια είναι τα essentials για το καλοκαίρι στην πόλη Σανδάλια φλατ, δροσερά φορέματα, μεγάλες μαλακές τσάντες, και εντυπωσιακά κοσμήματα σε ροζ χρυσό με πέτρες

Πώς διασκεδάζεις; Μου αρέσει να πηγαίνω για φαγητό και για cocktail, κάπου με θέα τη θάλασσα ή την Αθήνα από ψηλά.

Διαμάντι η ρουμπίνι; Ρουμπίνι

Κίτρινος η λευκός χρυσός; Κίτρινος

Ποιες θεωρείς πως είναι οι συνθήκες ιδανικού ραντεβού; Ξυπόλυτη με ένα αέρινο φόρεμα, χωρίς make up , με πολλά δαχτυλίδια και ένα ζευγάρι κρίκους , σε ένα beach bar την ώρα που δύει ο ήλιος, πολλά κεράκια και ο ήχος της θάλασσας .

Αγόρι φίλο η κορίτσι φίλη; Τι προτιμάς; Αγόρι φίλο

Τι σε χαλαρώνει; Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι πολύ με τον σκύλο μου, τον οποίο βρήκα και έχω κρατήσει. Με γεμίζει να προσφέρω τη βοήθειά μου στα αδέσποτα.

Ένα ωραίο ταξίδι που έκανες πρόσφατα; Στην Βαρκελώνη

Τι θα πρότεινες να αγοράσει κάποιος στις εκπτώσεις σαν επένδυση; Κάτι κλασικό και ποιοτικό που σίγουρα θα του φανεί χρήσιμο , ίσως ένα σακάκι, ένα παλτό ένα μαύρο μικρό φόρεμα.

Έχεις αγαπημένα παπούτσια; Επιλέγω συχνά κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες, μπαλαρίνες και biker boots

Eίναι οικονομικά τα κοσμήματα; Μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα χρυσό κόσμημα σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή που θεωρεί ο κόσμος.

Ποια ειναι η ταινία που ξεχωρίζεις; Roman Holiday με την Audrey Hepburn

Τι θα μπορούσες να αλλάξεις στον χώρο σου; Θα ήθελα να καλύψω ένα κενό που υπάρχει στην αγορά, προσφέροντας σε προσιτές τιμές , κοσμήματα φτιαγμένα από καθαρά και ποιοτικά υλικά, σε σύγχρονα σχέδια και καινούριες φόρμες.

Ποια γυναικα ονειρεύεσαι να φορέσει τα κοσμήματα σου; Η Lily Rose Depp.

Μίλησέ μας για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια. Παράλληλα με την οικογενειακή επιχείρηση κοσμήματος Αποστόλου , δημιούργησα πρόσφατα το προσωπικό μου brand που ονομάζεται Elysian. Aυτή την περίοδο έχουν βγει τα σχεδια της συλλογής μου και συντονίζω το δίκτυο της χονδρικής και το e-shop.