REAL LIFE WHO

Jennifer Bricker: H συγκλονιστική ιστορία της πρωταθλήτριας ακροβατικής γυμναστικής


RKPT

24 Ιουνίου 2018

28150815-345562612617237-5166260059772026880-n-1.jpg

 

Από νωρίς φάνηκε η κλίση της προς τον αθλητισμό, και ειδικά την ενόργανη γυμναστική. Προπονούταν διαρκώς και πρότυπό της ήταν η Dominique Moceanu, το μικρότερο μέλος της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών. Πάντοτε ήθελε να της μοιάσει.

«Σ’εκείνη είδα τον εαυτό μου. Ήμασταν και οι δύο μικροκαμωμένες. Ήταν τολμηρή, το ίδιο κι εγώ. Απλώς έβλεπα ότι εκείνη κι εγώ, ήμασταν το ίδιο.», έχει πει χαρακτηριστικά.

Όταν η Jen, όπως τη φωνάζουν, ήταν 16, κατάλαβε ότι οι δυο τους έμοιαζαν πολύ περισσότερο απ’όσο περίμενε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησε τη μητέρα της αν γνώριζε κάτι για τους βιολογικούς της γονείς. Δεν άργησε να μάθει, λοιπόν, ότι το επώνυμο με το οποίο γεννήθηκε ήταν Moceanu – όπως εκείνο της αγαπημένης της αθλήτριας. Μετά από τέσσερα χρόνια εκτεταμένης έρευνας κατάφερε να πλησιάσει την Dominique που, μέχρι τότε, αγνοούσε την ύπαρξή της.

Η Jennifer πήρε την απόφαση να της στείλει ένα γράμμα στο οποίο εξηγούσε τα πάντα, από την καταγωγή της και την υιοθεσία, μέχρι την αγάπη της για τη γυμναστική και το θαυμασμό που της έτρεφε. Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφέρει ότι η ίδια και η αδελφή της Dominique έμοιαζαν εκπληκτικά. Της είπε ότι πίστευε πως είχαν την ίδια βιολογική οικογένεια και ήταν διατεθημένη να υποβληθεί σε εξέταση DNA προκειμένου να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια. Μάλιστα, ο θείος της που ήταν ειδικός ερευνητής, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον πατέρα τους, Dimitru, αλλά δεν τα κατάφερε.

Παρόλα αυτά, η Bricker δεν το έβαλε στιγμή κάτω. Την πήρε τηλέφωνο και, από τη στιγμή που άκουσαν η μία τη φωνή της άλλης, ένιωσαν σαν κάτι να τις ένωνε. Πράγματι, αποδείχθηκε ότι οι δυο τους ήταν αδελφές. Όταν το έμαθε, εκτός από συγκίνηση, η Moceanu αισθάνθηκε πόνο και θυμό: Οι γονείς της όχι μόνο δεν έδιωξαν από κοντά τους το παιδί τους εξαιτίας μίας αναπηρίας, αλλά κρατούσαν κρυφή την ύπαρξή του για τόσα χρόνια.

Ο μπαμπάς τους είχε φύγει από τη ζωή, όμως η μητέρα τους τη γνώρισε. Μαζί της, η Jennifer δε δέθηκε ποτέ. Μπορεί να γεννήθηκε με μία τόσο μεγάλη ατυχία, όμως η οικογένεια στην οποία μεγάλωσε την περιέβαλλε με τόση αγάπη. Αντίθετα, η αδελφή της είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Τελικά, η ζωή μπορεί να γίνει τόσο απρόβλεπτη.

Σήμερα, αποτελούν η μία πηγή έμπνευσης για την άλλη. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι αν δύο άνθρωποι είναι γραφτό να βρεθούν, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο – κανένας ωκεανός και κανένα βουνό δεν είναι αρκετά δυνατός για να τους χωρίσει.

 

Διαβάστε επίσης: Nadia Aboulhosn: Tο κίνητρό μου είναι να βοηθήσω τα νέα κορίτσια να αισθάνονται άνετα και να έχουν αυτοπεποίθηση

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα