REAL LIFE WHO

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Christiano Ronaldo για βιασμό καταρρέει κάθε φορά που τον βλέπει


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2018

20150708_zaf_x99_075.jpg

Η Κathrym Mayorga, η γυναίκα που κατηγορεί τον Christiano Ronaldo για βιασμό, φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το τραύμα που της άφησε. Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 34χρονη γυναίκα συνεχίζει να καταρρέει κάθε φορά που τον βλέπει σε αφίσες και διαφημίσεις, ακόμα κι αν έχουν περάσει 9 χρόνια από το περιστατικό. Η ιστορία της Mayorga βγήκε στο φως το 2017, ότα η ίδια υποστήριξε ότι οι δικηγόροι του Ronaldo την πλήρωσαν 375.000$ για να μην αναφέρει τίποτα σχετικό με εκείνο το βράδυ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une Américaine de 34 ans a porté plainte pour viol contre le célèbre footballeur portugais Cristiano Ronaldo. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Selon sa version des évènements, le sportif l’aurait agressée sexuellement en 2009 et aurait à l’époque acheté son silence moyennant la somme de 375.000 euros. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ce scandale a fait surface pour la première fois il y a un an et demi, mais le nom de Kathryn Mayorga n'est apparu que récemment. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ L'année dernière, Ronaldo avait qualifié cette révélation de «fiction journalistique», faisant savoir aux médias que le rapport sexuel était «consenti». ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cependant, d'après l'avocat de Kathryn Mayorga, ils possèderaient un document contestant la version de Cristiano Ronaldo et affirmant que la victime avait dit «non» et «stop» à plusieurs reprises. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #CristianoRonaldo #KathrynMayorga #Rape #SexualAssault #Rumor #GuiltyGuys

A post shared by Guilty News (@guiltynewsfr) on

Ωστόσο, η γυναίκα βρήκε το θάρρος να ξαναμιλήσει ανοιχτά για το περιστατικό, στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo, και ο νέος δικηγόρος της αμφιβάλλει για τη νομική δέσμευση της συμωνίας. Η τότε 25χρονη Mayorga, περιγράφει ότι βρέθηκε στην ακριβή σουίτα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στις 12 Ιουνίου του 2009, μετά τη γνωριμία τους σε ένα club του Las Vegas. Στη μαρτυρία της αναφέρει ότι ο Ronaldo την παρακαλούσε να τον ακουμπήσει και της υποσχέθηκε να την αφήσει, αν τον φιλούσε. Εκείνη δέχτηκε, ωστόσο η Mayorga ισχυρίζεται ότι αυτό απλώς επιδείνωσε τη διάθεση του ποδοσαιριστή, ο οποίος τότε τη βίασε.

Διαβάστε επίσης: Η ηθοποιός Busy Phillips αποκάλυψε πως έχει πέσει και εκείνη θύμα βιασμού

Ο Christiano Ronaldo διαψεύδει την κατηγορία, επιμένοντας ότι πρόκειται για μια συναινετική πράξη. Μάλιστα, σε ένα live video που έκανε στο instagram, χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς "ψεύτικα νέα", με σκοπό το κυνήγι της δημοσιότητας μέσω του ονόματός του.

Πάντως, η μητέρα της Kathryn, Cheryl, υποστηρίζει ότι η Κathryn αναβιώνει το περιστατικό με πολύ μεγάλη συχνότητα, και αναρωτιέται αν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες οι οποίες έχουν υποστεί κάτι παρεμεφερές από τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες για την υπόθεση ξανανοίγουν επίσημα για πρώτη φορά μετά το 2009.