REAL LIFE WHO

Η απάντηση μιας γυναίκας που επιβίωσε από καρκίνο του μαστού στα σκληρά σχόλια για την εμφάνισή της


The Jennettes

21 Δεκεμβρίου 2018

48404007_10161174002755453_6019848294040076288_n1.jpg

Mια γυναίκα που επέζησε από καρκίνο του μαστού έδωσε το δικό της χτύπημα στους άντρες που έκαναν σκληρά σχόλια για την εμφάνισή της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τις ουλές των μαστεκτομών της.

Η Laura Owens διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2012, όταν ήταν μόλις 31. Αφαίρεσε και ανακατασκεύασε το δεξί της στήθος εκείνη τη χρονιά, και το 2014 αποφάσισε να κάνει το ίδιο και για το αριστερό. Ωστόσο, η Laura άρχισε να έχει μια σοβαρή αντίδραση στα εμφυτεύματα μετά τη δεύτερη ανακατασκευή, και ισχυρίζεται ότι το δέρμα της κιτρίνισε, είχε πόνο κάτω από το αριστερό της χέρι και ότι κουραζόταν πάρα πολύ.

Για αυτόν το λόγο, πήρε τη γενναία απόφαση να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα της τον Απρίλιο αυτής της χρονιάς. Μετά από τη συνάντησή της με δύο άντρες που ήξερε από παλιά κι έκαναν μερικά αδαή σχόλια για την εμφάνισή της, η καθηγήτρια της yoga δημοσίευσε στο Facebook την απάντησή της.

«Την τελευταία εβδομάφα, δύο φίλοι μου που δεν είχα δει εδώ και πολύ καιρό, είπαν σε ανθρώπους μπροστά μου: "Θα έπρεπε να έχετε δει τη Laura στα καλά της, 10 χρόνια πριν". Αγενές.

Ή μήπως πρέπει να νιώθω ευγνωμοσύνη που οι άντρες πίστευαν ότι ήμουν κουκλάρα; Αν δεν είχα περάσει από όλα αυτά και ήμουν ακόμα το κορίτσι που ήμουν 10 χρόνια πριν, θα με είχε τσακίσει το να το ακούσω αυτό. Αλλά δεν έγινε».

Απάντησε στα σχόλια που θέλουν το αποκορύφωμά της να έχει υπάρξει 10 χρόνια πριν, λέγοντας ότι στην πραγματικότητα δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο άνετη με το σώμα της, ενώ μοιράζεται δημόσια την εμπειρία της για τις γυναίκες. Η Laura, που παλιότερα ήταν υπεύθυνη της Gallery στο Formby, προσθέτει: «Βρίσκω αστείο ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι το ζενίθ μου ήταν όταν κάλυπτα όλο μου το πρόσωπο με makeup, είχα τέλεια μαλλιά, σέξι ρούχα, σουτιέν με ενίσχυση κλπ, ενώ ντυνόμουν για την αποδοχή κάποιου άλλου».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: FB/Laura Owens

Δείτε ακόμη: 6 τατουάζ που μετατρέπουν τις μαστεκτομές σε έργα τέχνης