REAL LIFE WHO

Titus Sickles: Η ιστορία πίσω από τη συγκινητική φωτογραφία του 1χρονου που γεννήθηκε με μισή καρδιά


The Jennettes

16 Μαρτίου 2019

photo-1508009219918-7d528f269841.jpg

Αφού νίκησε τις προβλέψεις μόνο 3 μηνών με μεταμόσχευση καρδιάς, ο 1χρονος πλέον Titus Sickles, τίμησε τον δωρητή καρδιάς του με μία υπέροχη φωτογράφηση στα πρώτα του γενέθλια. Όταν γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου, ο Titus είχε μισή καρδιά και είχε διαγνωστή με καρδιομυοπάθεια - όταν η καρδιά δεν στέλνει αρκετό αίμα - οπότε μέσα σε μερικές μέρες μπήκε στη λίστα για αναζήτηση νέας καρδιάς. Μετά από έναν τρομακτικό χρόνο από προβλήματα υγείας για τον Titus, η μητέρα του, Rena Sickles, οργάνωσε τη φωτογράφηση. 

"Ήταν θαύμα που έφτασε μέχρι τα πρώτα του γενέθλια," είπε η Rena. "Χωρίς την μεταμόσχευση καρδιάς θα ήταν τυχερός αν ζούσε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Νιώσαμε πως τα γενέθλιά του ήταν ένα σημαντικό γεγονός και δεν υπήρξε καλύτερος τρόπος να τα γιορτάσουμε, από το να αιχμαλωτίσουμε τον ενθουσιασμό".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titus Sickles (@team.titus) on

Και το concept ήταν πολύ συγκεκριμένο: Λόγω των νόμων περί ιδιοτικότητας, οι ταυτότητες των δωρητών οργάνων κρατούνται μυστικές, πράγμα που σήμαινε πως η Rena έπρεπε να γίνει δημιουργική. "Ρώτησα τη φωτογράφο αν ήθελε να κάνουμε τη φωτογραφία όπως οι άνθρωποι που ψάχνουν για τους βιολογικούς τους γονείς όταν υιοθετούνται. Για εμένα, η οικογένεια του δωρητή είναι και δική μου οικογένεια, οπότε ήταν η ίδια ιδέα για εμένα. Άλλωστε, ο Titus είναι ζωντανός σήμερα χάρη στην ανιδιοτέλειά τους στο να δωρίσουν ζωή".

 

Δείτε ακόμη: 9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν