REAL LIFE WHO

Anastasia Radzinskaya: Η 5χρονη YouTuber που καταφέρε να μπει στην 3η θέση της λίστας Forbes


Εύα Καραμπάτσου

21 Δεκεμβρίου 2019

Anastasia Radzinskaya: Η 5χρονη YouTuber που καταφέρε να μπει στην 3η θέση της λίστας Forbes

Η Anastasia Radzinskaya, 5 ετών, αποτελεί ένα από τα πιο κερδοφόρα αστέρια του YouTube, σύμφωνα με το Forbes. Η μικρή youtuber, διαθέτει μάλιστα έξι κανάλια του YouTube.

H Anastasia μετακόμισε στις ΗΠΑ από τη Ρωσία το 2018 και μιλά τόσο αγγλικά όσο και ρωσικά. Μάλιστα, η Radzinskaya κερδίζει 18 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα κανάλια της στο YouTube. Η 5χρονη είναι εντυπωσιακά ψηλά στη λίστα με τα κορυφαία αστέρια του 2019 της Forbes, στην τρίτη θέση. Μάλιστα άφησε πίσω της γνωστά ονόματα όπως ο PewDiePie και ο Jeffree Star. Η Radzinskaya γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και οι γιατροί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει ποτέ. Οι γονείς της ξεκίνησαν να κάνουν βίντεο με τη μικρή να παίζει με τον μπαμπά της και τα παιχνίδια της, δείχνοντας στην υπόλοιπη οικογένειά της, την πρόοδό της.

Η Radzinskaya έχει έξι κανάλια, αλλά το "Like Nastya Vlog" είναι το πιο δημοφιλές. Μόνο το συγκεκριμένο κανάλι έχει 42,3 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ συνολικά μετρά σε 107 εκατομμύρια συνδρομητές απ' όλα της τα κανάλια.

Δείτε παρακάτω ένα από τα πιο δημοφιλή της βίντεο με εκατομμύρια προβολές: