REAL LIFE WHO

Πέθανε στα 30 ο Nick Gordon- Η ιστορία πίσω από τον άντρα που κατηγορήθηκε για τον φόνο της κόρης της Whitney Houston


2 Ιανουαρίου 2020

Πέθανε στα 30 ο Nick Gordon-  Η ιστορία πίσω από τον άντρα που κατηγορήθηκε για τον φόνο της κόρης της Whitney Houston

O σύντροφος της Bobbi Kristina Brown, κόρης της Whitney Houston, είχε κριθεί υπεύθυνος για τον θάνατό της νεαρής το 2015, καθώς της είχε δώσει ένα «τοξικό κοκτέιλ».

Όπως δήλωσε χθες ο δικηγόρος του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), πέθανε σε ηλικία 30 ετών. Η Bobbi Kristina Brown, μοναδικό παιδί της τραγουδίστριας θρυλικής τραγουδίστριας και του τραγουδιστή Bobby Brown, έφυγε από τη ζωή στα 22 της χρόνια.

Όπως και η μητέρα της, είχε βρεθεί αναίσθητη μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στην Ατλάντα ενώ εκεί βρίσκονταν τόσο ο Gordon όσο και ένα άλλο πρόσωπο.

jenny.gr

Οι δύο νέοι είχαν μεγαλώσει μαζί στο σπίτι της Whitney Houston παρότι δεν είχε υιοθετηθεί επίσημα από την τραγουδίστρια.

Στην αγωγή τότε αναφερόταν ότι ο Nick Gordon είχε επιτεθεί στην 22χρονη σε μια σκηνή ζήλιας την ημέρα του θανάτου της αφού είχαν επιστρέψει «από μια ολονύχτια έξοδο όπου έκαναν χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών».

Αναφερόταν επίσης, ότι ο Gordon έδωσε «στη Bobbi Kristina ένα τοξικό κοκτέιλ, το οποίο την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την έβαλε με το πρόσωπο προς τα κάτω μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό, προκαλώντας της εγκεφαλική αιμορραγία».

Ο ιατροδικαστής είχε αποφανθεί ότι δεν ήταν ξεκάθαρο αν ο θάνατός της οφειλόταν σε ατύχημα ή ήταν προσχεδιασμένος.

Η νεκροτομή τότε έδειξε ότι στον οργανισμό της ανευρέθηκαν μαριχουάνα, αλκοόλ, κοκαΐνη και μορφίνη.

Και η Whitney Houston όμως είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε μπανιέρα σε ξενοδοχείο του Los Angeles τον Φεβρουάριο του 2012, μία μέα πριν τα βραβεία Grammy.

Ο δικηγόρος του Gordon, δεν θέλησε να σχολιάσει με ποιον τρόπο πέθανε. «Μπορώ να πω ότι είναι αληθινά θλιβερό να έχουμε γίνει μάρτυρες από πρώτο χέρι της απόλυτης καταστροφής που έχει προκαλέσει ο εθισμός στα ναρκωτικά σε μια ομάδα νεαρών φίλων, όλοι εκ των οποίων ήταν αγαπητοί και είχαν τεράστιες δυνατότητες» δήλωσε μέσω email στο AFP.