REAL LIFE WHO

Thylane Blondeau: Η ιστορία πίσω από το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο», που στην ηλικία των 4 συνεργάστηκε με τον Jean Paul Gaultier


Έλενα Κρητικού

4 Σεπτεμβρίου 2020

Thylane Blondeau: Η ιστορία πίσω από το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο», που στην ηλικία των 4 συνεργάστηκε με τον Jean Paul Gaultier

Σήμερα, είναι 19 χρονών και μετράει ήδη πολλές συνεργασίες, έχοντας χτίσει ένα πλούσιο βιογραφικό γύρω από το όνομά της στον χώρο της μόδας.

To fame story της ωστόσο, άρχισε να διαμορφώνεται από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα, από την ηλικία των τεσσάρων. Ο λόγος για την Thylane Blondeau, η οποία πολύ πρόσφατα δημιούργησε ένα πρωτότυπο fashion brand, επαναφέροντας στα ξένα μέσα τον τίτλο της ως το "ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο", που κέρδισε στην πρώιμη παιδική της ηλικία. Πρωταγωνιστώντας σε φωτογράφιση της γαλλικής Vogue, η οποία είχε κριθεί αρκετά αμφιλεγόμενη τότε, η 19χρονη καλλονή είχε νωρίτερα και άλλες τιμητικές διακρίσεις, που την έκαναν να ξεχωρίσει από την ηλικία μόλις των τεσσάρων. 

Κόρη του ποδοσφαιριστή, Partick Blondeau και της ηθοποιού Veronica Loubry, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling από τόσο νωρίς ενώ σήμερα στα 19 της, δημιούργησε το No Smile, εξηγώντας στο Instagram, πως το ειλικρινές χαμόγελο είναι αβίαστο γι΄αυτό δεν χρειάζεται να είναι επιτηδευμένο. Όπως περιγράφει μάλιστα, "Προτιμώ να μην χαμογελάω καθόλου παρά να χαμογελάω ψεύτικα". 

https://instagram.com/p/CEmDF32AdVo/

Το κορίτσι με τα μετρημένα και αληθινά χαμόγελα λοιπόν, κάποτε χαρακτηρίστηκε ως το ομορφότερο του κόσμου και αν κανείς παρατηρήσει το πορτρέτο της στην ηλικία των 6 ετών, μπορεί να καταλάβει εύκολα το γιατί. 

https://instagram.com/p/B-jxLluAMLx/

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Saint Tropez και είναι μια εκπληκτική μικρογραφία του τέλειου child model. Τα υπέροχα φυσικά χαρακτηριστικά της και τα εντυπωσιακά μπλε και μεγάλα της μάτια, απεικονίζονται στην παραπάνω φωτογραφία που θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πιο εμβληματικές όλων των εποχών. Στην ηλικία των 4, η μικρή Thylane ζει μία μοναδική εμπειρία πάνω σε διάσημη πασαρέλα και χαρακτηρίζεται ως "το πιο χαριτωμένο κορίτσι στον κόσμο", λίγα χρόνια πριν της αποδοθεί ο τίτλος του πιο όμορφου κοριτσιού παγκοσμίως, από τη Vogue.

Περπατώντας σε show του Jean Paul Gaultier 

Ενώ άλλες κοπέλες θα περίμεναν σε όλη τους τη ζωή αυτή τη στιγμή, η μικρή καλλονή κατάφερε να περπατήσει στην πασαρέλα του Jean Paul Galtier στα τέσσερα της. Γεμάτη χάρη και ταμπεραμέντο, η Blondeau αποθεώθηκε στο show του διάσημου σχεδιαστή, περπατώντας με μοναδικό τρόπο και στιλ δίπλα από τα μοντέλα του. 

https://instagram.com/p/CEjqBpsoyQV/

Μετά τη μεγάλη της διάκριση, στα 10 της χρόνια γίνεται το πρόσωπο της Vogue αλλά όλοι μιλούν για μια αμφιλεγόμενη κίνηση, που κρίθηκε ακατάλληλη για το νεαρό της ηλικίας της. Αποτελώντας το νεαρότερο μοντέλο που πέρασε ποτέ από τις σελίδες της γαλλικής Vogue, η μικρή μεταμορφώνεται σε μια μεγάλη κυρία που ποζάρει με κοντά φορέματα, ψηλά τακούνια και extra στρώσεις make up στο πρόσωπό της. 

Στην ηλικία των 14, η Blondeau συνεργάστηκε με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μόδας στον κόσμο ενώ έχει περπατήσει στις πιο διάσημες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου διεθνώς, φυσικά μετά την πρώτη συνεργασία της με τον Gaultier. 

https://instagram.com/p/CEKfd5kh9XC/

Τον Δεκέμβριο του 2018, η 19χρονη star, που είναι πλέον Instagram influencer, κατακτά για μια ακόμη φορά τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο. Η φήμη της εξαπλώνεται ευρέως, αλλά όλοι θα θα θυμούνται εκείνη τη μοναδική λήψη που τραβήχτηκε τυχαία στο Saint Tropez στην ηλικία των 6, και της χάρισε για πρώτη φορά τον τίτλο της γνήσιας και αυθεντικής ομορφιάς. 

https://instagram.com/p/B8jaFGNoDBk/

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ thylaneblondeau