REAL LIFE WHO

Η Victoria's Secret υμνεί τη διαφορετικότητα της γυναικείας φύσης: Οι 7 γυναίκες που θα αντικαταστήσουν τους «Αγγέλους»


Εύα Κονδύλη

8 Ιουλίου 2021

Η Victoria's Secret υμνεί τη διαφορετικότητα της γυναικείας φύσης: Οι 7 γυναίκες που θα αντικαταστήσουν τους «Αγγέλους»
Τέλος η Victoria's Secret όπως την ξέραμε, καθώς η εταιρία θέλει να εισάγει νέα πρότυπα ομορφιάς, προσανατολισμένα περισσότερο στην ποικιλομορφία που διέπει τη γυναικεία φύση και βασισμένα σε «αληθινές», καθημερινές γυναίκες.

Τέλος η Victoria's Secret όπως την ξέραμε, καθώς η εταιρία θέλει να εισάγει νέα πρότυπα ομορφιάς, προσανατολισμένα περισσότερο στην ποικιλομορφία που διέπει τη γυναικεία φύση και βασισμένα σε «αληθινές», καθημερινές γυναίκες.

Το «μυστικό» της Victoria δεν είναι πια τόσο κρυφό, ειδικά μετά από καταγγελίες περί τοξικότητας από πρώην μοντέλο της εταιρίας, αποφάσισε να κάνει στροφή και να κάνει ένα re-branding, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερα είδη σωμάτων, διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, διαφορετικές καριέρες και «πιστεύω».

Γιατί η εκπροσώπηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στις ημέρες μας και γνωρίζοντας ότι, μια κάποτε «απλησίαστη» και ελιτιστική μάρκα, πρόκειται να σε αποδεχτεί όπως ακριβώς είσαι, κάνει τον κόσμο λίγο πιο όμορφο και συμπεριληπτικό!

Γνωρίστε τις γυναίκες που θα αντικαταστήσουν τους διάσημους «Αγγέλους» της Victoria's Secret. Πρόκειται να είναι τα νέα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν το αναδιαμορφωμένο μήνυμα της εταιρίας. 

1. Adut Akech 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adut Akech Bior (@adutakech)

Η Adut Akech είναι πρόσφυγας, υποστηρίκτρια ψυχικής ευεξίας και μοντέλο. Γεννήθηκε το 1999, έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο το 2017 και το 2018 και το 2019 επιλέχθηκε ως «Μοντέλο Της Χρονιάς» από το models.com. 

«Το να είμαι μέλος της VS Collective σηματοδοτεί μια τόσο ξεχωριστή στιγμή και αισθάνομαι ευλογημένη που είμαι μέλος μιας ομάδας που γιορτάζει και ενισχύει την ατομικότητα», δήλωσε η Akech.

2. Priyanka Chopra Jonas

Η Priyanka Chopra Jonas δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή, την γνωρίζουμε ως ηθοποιό, παραγωγό, τραγουδίστρια και επιχειρηματία. Νικήτρια του διαγωνισμού Miss World 2000, προωθεί και δίνει «φωνή» σε κοινωνικά αίτια όπως τα δικαιώματα των γυναικών, το περιβάλλον και την ισότητα των φύλων. 

Σχετικά με την ένταξή της στο VS Collective, η ηθοποιός είπε: «Είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη για τους νέους πελάτες και για όσους ήταν πάντα πελάτες της Victoria's Secret, να αισθάνονται πλέον ότι εκπροσωπούνται και ότι ανήκουν εκεί».

3. Paloma Elsesser

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paloma elsesser (@palomija)

Υποστηρίκτρια του body positivity, μοντέλο - H Paloma είναι ένα βρετανικής καταγωγής plus-size μοντέλο. Ανακαλύφθηκε στο Instagram από τον διάσημο καλλιτέχνη μακιγιάζ, Pat McGrath και έκτοτε, είναι μοντέλο για brands όπως η Nike, η Fenty Beauty και η Mercedes-Benz, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue. 

Για τη συμμετοχή της δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με τη Victoria's Secret σε αυτή την ιδιότητα και υποστηρίζω τη συλλογική μας αποστολή να αγκαλιάσουμε και να γιορτάσουμε την απεραντοσύνη και την ομορφιά της γυναικείας φύσης».

4. Amanda de Cadenet

Η Amanda de Cadenet - δημοσιογράφος, φωτογράφος, ιδρύτρια του GirlGaze και υποστηρίκτρια της ισότητας, συμμετέχει στην ομάδα VS και θα είναι η οικοδέσποινα ενός podcast, όπου τα ιδρυτικά μέλη της VS θα μοιράζονται αξιοσημείωτες ιστορίες και προοπτικές. 

Σχετικά με το VS Collective, πιστεύει ότι «η αληθινή αλλαγή έρχεται από μέσα προς τα έξω και ότι μια ομάδα ευθυγραμμισμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει τον πολιτισμό».

5. Megan Rapinoe

Η Megan Rapinoe είναι ακτιβίστρια LGBTQIA+, υποστηρίκτρια της ισότιμης πληρωμής ανδρών και γυναικών και επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια. 

Έχει καταφέρει να κερδίσει πολλαπλά χρυσά μετάλλια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA το 2015, ενώ ανακηρύχθηκε η Καλύτερη Παίκτρια Γυναικών της FIFA το 2019. 

«Τόσο συχνά ένιωσα ότι δεν ταιριάζω με brands στον κλάδο της ομορφιάς και της μόδας. Και είμαι ενθουσιασμένη που δημιουργώ έναν χώρο που βλέπει το πραγματικό φάσμα ΟΛΩΝ των γυναικών», είπε καθώς εντάχθηκε στην ομάδα VS Collective.

6.  Valentina Sampaio

Η Valentina Sampaio είναι Βραζιλιάνα ακτιβίστρια για την LGBTQIA+ κοινότητα και ηθοποιός, ενώ τον Αύγουστο του 2019 έγινε το πρώτο ανοιχτό trans μοντέλο της Victoria's Secret

Είναι υποστηρίκτρια της ισότητας και της ευαισθητοποίησης των trans ατόμων και έχει πολεμήσει ενάντια στις διακρίσεις της πατρίδας της έναντι αυτών. 

Καθώς έγινε μέλος της τελευταίας συλλογής VS, η Valentina είπε: «Ως μια ισχυρή παγκόσμια πλατφόρμα, η Victoria's Secret έχει δεσμευτεί να ανοίξει αυτές τις πόρτες για trans γυναίκες σαν εμένα, γιορτάζοντας, ανυψώνοντας και υποστηρίζοντας ΟΛΕΣ τις γυναίκες».

7. Eileen Gu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eileen Gu 🖤 (@eileen_gu_)

Η Eileen Gu, σε ηλικία μόλις 17 ετών, έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια ελεύθερου σκι, είναι υποστηρίκτρια των γυναικών αθλητριών, και μοντέλο. 

Δήλωσε ότι «Είναι τόσο μεγάλη τιμή που είμαι μέρος μιας τέτοιας καταπληκτικής ομάδας γυναικών και που συνεργάζομαι με μια μάρκα που θέλει να "σπάσει" τα όρια και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα τους για να να υποστηρίξει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Γυναίκες με καρκίνο του μαστού «μεταμορφώνονται» σε θεές με στόχο την αυτο-αγάπη 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr