REAL LIFE WHO

#10yearsJennyGr: 10 γυναίκες της ομάδας του #jennygr μοιράζονται τι σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου


The Jennettes

16 Ιουλίου 2021

#10yearsJennyGr: 10 γυναίκες της ομάδας του #jennygr μοιράζονται τι σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου

Τι σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου; Πριν βιαστείς να απαντήσεις, έχεις αποδεχτεί πλήρως την εικόνα σου και τι σημαίνει να είσαι εσύ, παρά τη γνώμη των άλλων; Εδώ, στο #jennygr από την αρχή, νιώσαμε αμέσως σαν στο σπίτι μας, αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο και ανακαλύψαμε την καλύτερη εκδοχή του παρέα με όλη την ομάδα. 

Στο γραφείο του #jennygr, η κάθε editor δεν είναι απλά «ένας ακόμα συνηθισμένος τύπος», αλλά έχει μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία και ένα κοινό πάθος για νέα και δημιουργικά projects και άρθρα. Μία για όλες και όλες για μία, βιώνουμε στο 100%, αυτό που υποστηρίζει η θεωρία. Καθημερινά, ανακαλύπτουμε περισσότερο ποιες είμαστε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε και όλες μαζί είμαστε έτοιμες να περάσουμε στη νέα εποχή του site.

Παρακάτω, μοιραζόμαστε τις πιο αυθεντικές μας ιστορίες από τις εμπειρίες μας από το #jennygr αλλά και από την ίδια τη ζωή Οι ιστορίες αυτές δεν μπήκαν σε καλούπια, είναι πέρα για πέρα αληθινές, προέκυψαν αβίαστα και βγάζουν για μία ακόμη φορά την καλύτερη εκδοχή μας. 

Τελικά, τι σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου;

jenny.gr