REAL LIFE WHO

Simone Biles: «Νιώθω πως στους ώμους μου σηκώνω το βάρος ολόκληρου του κόσμου»


26 Ιουλίου 2021

Simone Biles: «Νιώθω πως στους ώμους μου σηκώνω το βάρος ολόκληρου του κόσμου»
Η δύο φορές Ολυμπιονίκης έγραψε για τα συναισθήματά της σε μία ανάρτηση στο Instagram. Ήταν η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών και ένιωθε σαν να είχε «το βάρος του κόσμου» στους ώμους της.

Η Simone Biles πετυχαίνει τις τέλειες βαθμολογίες στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων και ετοιμάζεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία στους τελικούς. 

Η δύο φορές Ολυμπιονίκης έγραψε για τα συναισθήματά της σε μία ανάρτηση στο Instagram. Ήταν η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών και ένιωθε σαν να είχε «το βάρος του κόσμου» στους ώμους της. «Ξέρω πως το προσπερνώ και κάνω σαν να μην υπάρχει πίεση, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο. Οι Ολυμπιακοί δεν είναι “παίξε-γέλασε”», εκμυστηρεύτηκε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

«Αλλά είμαι χαρούμενη και η οικογένειά μου μπόρεσε να είναι μαζί μου ψηφιακά. Σημαίνουν τα πάντα για εμένα», πρόσθεσε.
Η εμβληματική αθλήτρια ενόργανης και αναλύτρια του NBC, Nastia Liukin, έδειξε τη στήριξή της με το δικό της τρόπο.

«Νιώθω πως μερικές φορές, ο κόσμος ξεχνά πως ακόμη και οι κορυφαίοι είναι άνθρωποι – με καρδιά, νεύρα, πόνο, στρες, άγχος, πίεση», έγραψε, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην Biles. Η ίδια, κέρδισε τα περισσότερα μετάλλια στο Πεκίνο. «Ας συνεχίσουμε να δίνουμε αγάπη και στήριξη στους αθλητές που έχουν ένα ολόκληρο έθνος στις πλάτες τους κατά τη διάρκεια μίας πανδημίας, χωρίς θαυμαστές. Και (χωρίς) τους νούμερο ένα υποστηρικτές τους, την οικογένειά τους», πρόσθεσε στο Instagram story της.
 

Διαβάστε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr