REAL LIFE WHO

Το όνειρο μιας 11χρονης drummer έγινε πραγματικότητα επάνω στη σκηνή των Foo Fighters


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

Το όνειρο μιας 11χρονης drummer έγινε πραγματικότητα επάνω στη σκηνή των Foo Fighters
Η 11χρονη Nandi Bushell που χαρακτηρίζεται από τα ξένα μέσα ως «multi- instrumental φαινόμενο», έκανε ένα ακόμη όνειρό της πραγματικότητα και μάλλον το μεγαλύτερο της ζωής της αφού κατάφερε να ανέβει στη σκηνή δίπλα στο μουσικό της είδωλο.

Το 2020, μας άφησε άφωνους από το επικό online challenge με τον frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, στο οποίο όχι απλά διαγωνίστηκε αλλά και κέρδισε.

Η 11χρονη Nandi Bushell που χαρακτηρίζεται από τα ξένα μέσα ως «multi- instrumental φαινόμενο», έκανε ένα ακόμη όνειρό της πραγματικότητα και μάλλον το μεγαλύτερο της ζωής της αφού κατάφερε να ανέβει στη σκηνή δίπλα στο μουσικό της είδωλο.Την Πέμπτη, η ταλαντούχα Nandi εμφανίστηκε στο The Forum του Inglewood στην Καλιφόρνια, καθηλώνοντας το κοινό με τον τρόπο που έπαιξε για ακόμη μία φορά drums για το κομμάτι του 1997, "Everlong". 

«Συνέβη και ήταν απίστευτο! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, Foo Fighters! Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου με εσάς εδώ στο The Forum. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ Mr. Grohl και Taylor». 

 

Η αρχή μιας απροσδόκητης φιλίας

Πολλοί είναι οι μουσικοί που εδώ και δεκαετίες έχουν συναγωνιστεί μεταξύ τους με όπλο το ταλέντο τους και την ικανότητά τους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα drums. Τον Σεπτέμβρη όμως του 2020, μία πολύ διαφορετική μουσική «μάχη» ανέδειξε σε σπάνιο ταλέντο την 11χρονη Nandi λίγο αφότου ο βραβευμένος με Grammy drummer, τραγουδιστής και κιθαρίστας, έγραψε ένα τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη και το χάρισμά που ξεδιπλώνει όταν κάθεται στα drums. 

Ο Grohl και η Nandi μέσα στον ίδιο χρόνο, τα είπαν λίγο καλύτερα μέσω ενός virtual chat και τότε η μικρή δέχτηκε από τον μουσικό την πρόσκληση μια μέρα να ανέβει επάνω στη σκηνή μαζί του. «Αλλά θα πρέπει να ανέβεις προς το τέλος γιατί θα κλέψεις την παράσταση», της είχε πει τότε και σήμερα φαίνεται πως τελικά δεν τον διέψευσε!

«Δεν το πιστεύω ότι μιλάω μαζί σου. Νιώθω ότι γνωρίζω τους Beatles», είχε πει τότε η Nandi. Η μικρή που κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε να πειραματίζεται στα drums στην ηλικία των 5 ενώ παράλληλα παίζει μπάσο, κιθάρα και πιάνο. Μήπως σας μάγεψε ήδη; Γιατί εμάς, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό από τότε που την είδαμε να παίζει drums για πρώτη φορά!

Δείτε ακόμη: Αυτά τα ζώα θα μπορούσαν να ήταν fans της metal μουσικής