REAL LIFE WHO

Η Γαλλία έχασε ένα αστέρι όταν η Κάιλια Νεμούρ βρήκε την πατρίδα της


JTeam

13 Οκτωβρίου 2023

Η Γαλλία έχασε ένα αστέρι όταν η Κάιλια Νεμούρ βρήκε την πατρίδα της
Ένας σοβαρός τραυματισμός την υποχρέωσε να μείνει εκτός όμως όταν ήταν καλά, ο γιατρός της γαλλικής ομάδας δεν της επέτρεψε να επιστρέψει. Η Κάιλια Νεμούρ βρήκε διέξοδο στην πατρίδα του πατέρα της

H Κάιλια Νεμούρ έγραψε ιστορία για την Αφρική και την Αλγερία, κατακτώντας το πρώτο παγκόσμιο μετάλλιο για την ήπειρο και τη χώρα στην ενόργανη γυμναστική. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που ολοκληρώθηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου, η Νεμούρ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς αφού έλαβε την εξαιρετική βαθμολογία των 15.066 βαθμών. Η πορεία της, όμως, ως εκεί δεν ήταν εύκολη.

Η Νεμούρ, που είναι μόλις 16 ετών, χρειάστηκε από μικρή ηλικία να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις όπως είναι ένας τραυματισμός αλλά και οι διακρίσεις στις εθνικές ομάδες.

Οι καλές επιδόσεις της και οι διακρίσεις της σε εθνικό επίπεδο, έδειχναν πως η Νεμούρ θα έχει θέση στην ομάδα της Γαλλίας για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς του 2024 και η ίδια προσπαθούσε πολύ γι’ αυτό. Το 2021, πριν κάνει το ντεμπούτο της στην κατηγορία των γυναικών, τραυματίστηκε. Ανέπτυξε οστεοαρθρίτιδα και χρειάστηκε να κάνει επεμβάσεις στα γόνατά της για να μπορέσει να επανέλθει σε προπονήσεις, με την αποκατάστασή της να κρατά περίπου ένα χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women.