REAL LIFE WHO

Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα: Το δεξί χέρι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς που οδήγησε την Τσέλσι στις επιτυχίες


JTeam

29 Νοεμβρίου 2023

Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα: Το δεξί χέρι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς που οδήγησε την Τσέλσι στις επιτυχίες
Δεξί χέρι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την πρώτη ημέρα του Ρώσου μεγιστάνα στην Τσέλσι. Έκλεινε όλες τις μεταγραφικές συμφωνίες των «μπλε» στα μέσα των 10s, δείχνοντας επιβλητικότητα απέναντι στους «εχθρούς». Η Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα ήταν ένα από τα βασικά «γρανάζια» των «μπλε» στις επιτυχίες των περασμένων ετών

Έχουν περάσει 18 μήνες από το «αντίο» του Ρομάν Αμπράμοβτις στην Τσέλσι. Οι κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης κατά όλων των Ρώσων που είχαν περιουσιακά στοιχεία εντός του κράτους, ανάγκασαν τον Ρώσο μεγιστάνα και επί 19 χρόνια ιδιοκτήτη της Τσέλσι να αποχωρήσει από το κλαμπ, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του συλλόγου στον Τοντ Μπόελι και την κοινοπραξία του.

Ο πιο επιτυχημένος κύκλος στην ιστορία των Λονδρέζων έκλεισε άδοξα. Οι «μπλε» από τότε έχουν κατρακυλήσει, έχοντας χάσει παράλληλα και την ταυτότητα του «winner» την οποία είχε αφομοιώσει στην ομάδα ο Αμπράμοβιτς. Μαζί με τον Ρώσο, αποχώρησε και ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη. Ο λόγος για τη Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

Δεξί χέρι του Αμπράμοβιτς από την πρώτη ημέρα

Γεννημένη το 1975 στη Ρωσία. Πτυχιούχος της Ακαδημίας μουσικής και μπαλέτου, αλλά και της σχολής ξένων γλωσσών. Ο ρόλος της Γκρανόβσκαϊα δίπλα στον Ρομάν Αμπράμοβιτς ήταν καταλυτικός, πριν καν ο Ρώσος αγοράσει τις μετοχές της Τσέλσι.

Η πρώτη γνωριμία ανάμεσα τους, έγινε πριν τον 21ο αιώνα. Ο Ρώσος μεγιστάνας είχε αποκτήσει τη ρωσική εταιρεία πετρελαίου Sibneft, όπου προσλήφθηκε η Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, η οποία κατέχει και την καναδική υπηκοότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen