REAL LIFE WHO

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Η αρχηγός που θα ήθελε η κάθε ομάδα, οποιουδήποτε αθλήματος


JTeam

5 Μαρτίου 2024

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Η αρχηγός που θα ήθελε η κάθε ομάδα, οποιουδήποτε αθλήματος
Η σπουδαία Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 ετών και ο Φώτης Καρακούσης γράφει για την αρχηγό που θα ήθελε κάθε ομάδα οποιουδήποτε αθλήματος

Yπάρχουν στιγμές που δεν θα ήθελες να μάθεις μια είδηση, κυρίως δεν θα ήθελες να την διασταυρώσεις, καθώς έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο άθλημα που μεγαλούργησε. Την Δευτέρα το πρωί έζησα μια τέτοια στιγμή, να χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή να με ρωτάνε αν όντως η σπουδαία Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε από την ζωή.

Αρχικά σκέφτηκα πως μακάρι όλο αυτό να είναι ένα μεγάλο λάθος ενός δημοσιογράφου που δεν έχει διασταυρώσει μια είδηση, η οποία εν συνεχεία αναπαράγεται από άλλους... Ωστόσο δυστυχώς δεν επρόκειτο για λάθος ενός συναδέλφου, αλλά για λάθος της ίδιας της ζωής. Της ανώτερης δύναμης που θέλησε να πάρει μαζί της έναν άνθρωπο μόλις 46 ετών. Έναν άνθρωπο που είχε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό βόλεϊ, σε σημείο που όταν κάποιος μιλούσε για το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού, το πρώτο όνομα που του ερχόταν στο μυαλό ήταν της σπουδαίας Ρούξι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen