REAL LIFE WORKING GIRL

Από το γραφείο στην έξοδο: Με ποια κομμάτια θα το πετύχουμε;


31 Οκτωβρίου 2016

Μη μου πείτε ότι δεν σας έχει τύχει να έχετε μία υποχρέωση/κάλεσμα μετά τη δουλειά αλλά να μην έχετε χρόνο να γυρίσετε σπίτι να αλλάξετε. Σε όλες μας έχει συμβεί και σίγουρα, το να κουβαλάμε μαζί μας τα απαραίτητα δεν είναι πάντα λύση.

Αυτό που μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε, είναι να βρούμε τα ρούχα εκείνα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ - αρκεί φυσικά να είναι στο πλαίσιο του dress code που απαιτεί η δουλειά σας - θυμηθείτε εδώ ποια ρούχα δεν είναι και πολύ καλό να φοράμε στο γραφείο. Μερικές ιδέες;

  • Μία pencil skirt φοριέται άνετα τόσο στο γραφείο, όσο και στη βόλτα ή την έξοδο, αφού είναι τόσο σοφιστικέ αλλά και sexy, όσο πρέπει.
  • Μια φούστα, ένα top ή κάποιο jacket με παγιέτες ή σε κάποια metallic απόχρωση, θα δώσει λίγη λάμψη στο look σας το πρωί αλλά και το απαραίτητο στοιχείο εντυπωσιασμού το βράδυ. Φροντίστε απλά να κρατήσετε πιο "ήσυχο" το υπόλοιπο σύνολο.
  • Μία τάση που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες είναι το pyjama trend. Χαλαρό και άνετο για το γραφείο, μοντέρνο και απόλυτα συμβατό με τη φετινή μόδα, για το βράδυ.

[gallery-711012]