REAL LIFE WORKING GIRL

Τα aelia crafts παντρεύουν την παράδοση με το σήμερα


14 Δεκεμβρίου 2016

mariapatsia-211l8503-photographedbygiorgosvitsaropoulos.jpg

Στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα μικρό γραφικό στενό ανάμεσα στα μπαράκια και τα μαγαζιά, η aelia crafts έφτιαξε «το σπίτι» της. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία. Εδώ όπου το παλιό συναντά το νέο, και οι έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης πραγματικότητας συναντούν την παράδοση και τη νοσταλγία της παλιάς Αθήνας, δημιουργούνται σχέδια εμπνευσμένα από το Αττικό φως.

Aelia στην ομηρική γλώσσα σημαίνει ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο.. Ο ήλιος, ένα σύμβολο το οποίο αντανακλά τη λάμψη και το φως, είναι φυσική πηγή ζωής , ενέργειας και έμπνευσης. Οι δημιουργίες aelia crafts αποτυπώνουν τη φύση, κομμάτια της οποίας είναι ο άνθρωπος, τα λουλούδια, οι καμπύλες, τα χρώματα. Τα υλικά, όπως το ασήμι και ο χρυσός, δίνουν τη λάμψη και την εύπλαστη υφή τους, και σε συνδυασμό με ημιπολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, δημιουργούν κοσμήματα που η υφή και η αφή τους διεγείρουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα.

Απολαύστε τα και από κοντά στο Women In Action Christmas edition την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου (12:00-20:00).