REAL LIFE WORKING GIRL

Σήμερα δεν πάμε στη δουλειά μας χωρίς αυτά τα προϊόντα ομορφιάς


TSVIGKOU

10 Ιανουαρίου 2017

20-fall-2015-ready-to-wear-street-style-17.jpg

Τα χέρια, το πρόσωπο και ιδιαίτερα τα χείλη είναι από τις περιοχές που θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα. Από την τσάντα της δουλειάς σας δεν πρέπει να λείπει η ενυδατική χεριών και το lip balm.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας να ενυδατώνετε συνέχεια τα χέρια αλλά και τα χείλη σας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και η εναλλαγή από το κρύο, στο ζεστό ξεραίνουν την επιδερμίδα και ιδιαίτερα τις συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές.
Να θυμάστε ακόμα ότι δεν πρέπει να πλένεστε με καυτό νερό, ιδιαίτερα όταν τα άκρα σας είναι παγωμένα. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας!
Επίσης καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα ενυδατικό προϊόν προσώπου και να το χρησιμοποιήσετε στη μέση της ημέρας.



Ενδεικτικά το Wake Up Balm της Estee Lauder, είναι ένα προϊόν που θα χαρίσει λάμψη στο πρόσωπό σας και παράλληλα θα το ενυδατώσει.

Με το TENDERTALK LIP BALM της MAC, θα ενυδατώσετε τα χείλη σας. Παρέχει διάφανη κάλυψη και το χρώμα προσαρμόζεται στην απόχρωση των χειλιών σας.


Η αγαπημένη κρέμα χεριών της Nivea δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα. Σήμερα, να την έχετε πάνω στο γραφείο σας και κάθε φορά που το μάτι σας πέφτει σε αυτή να ενυδατώνετε τα χέρια σας.