REAL LIFE WORKING GIRL

5 εφαρμογές ιδανικές για...άπιστους


24 Ιανουαρίου 2017

dreamstimesmall-38976337.jpg

Από τη στιγμή όμως που τα έξυπνα κινητά έκαναν την εμφάνισή τους, η οποία συνοδεύτηκε από πλήθος εφαρμογών με ό,τι υπηρεσία μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι κρύβει ο καθένας στο smartphone του.

Για του λόγου το αληθές αρκεί να διαβάσει κανείς τι κάνουν οι παρακάτω εφαρμογές για να συμπεράνει πως υπάρχουν τρόποι να κρύψει κανείς τα άπιστα ίχνη του.

AdTech Ad

Private Photo

Εάν ψαχουλεύετε το κινητό του ή της συντρόφου σας θα μπαίνατε ποτέ στον κόπο να ανοίξετε το κομπιουτεράκι; Αν όχι, κακώς. Το εικονίδιο της συγκεκριμένης εφαρμογής η οποία υπόσχεται ανωνυμία στα βίντεο και τις εικόνες σας, μοιάζει ακριβώς με αυτό. Αν όμως έχετε το σωστό pin και ξεκλειδώσετε την εφαρμογή τότε θα διαπιστώσετε πως δεν είναι τίποτα άλλο από ένας κρυφός φάκελος αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο τα οποία δεν θα εμφανιστούν ποτέ στη συλλογή φωτογραφιών του smartphone σας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOs και Αndroid.

Nosy Trap

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υπόσχεται να σας βοηθήσει να κρύψετε τα ίχνη σας, αλλά να ανακαλύψετε αν σας «κυνηγούν»… Εάν φοβάστε ότι ο σύντροφός σας σας κατασκοπεύει, μπορείτε πλέον να το διαπιστώσετε. Άπαξ κι ενεργοποιήσετε την εφαρμογή αφήνετε το κινητό σας ελεύθερο κι όποιος πάει να το ψάξει η εφαρμογή ενεργοποιεί την μπροστινή κάμερα και τραβάει μια φωτογραφία. Κάπως έτσι ο κατάσκοπος συλλαμβάνεται.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOs.

Fox Private Message

Εάν μπείτε στο δωμάτιο που βρίσκεται το άλλο σας μισό και τον δείτε να κουνάει το κινητό του τότε κάτι δεν πάει καλά. Πόσο μάλλον αν υπάρχει σε αυτό η εφαρμογή Fox Private Message η οποία υπόσχεται να διαγράψει όλα σας τα μηνύματα με ένα μόνο κούνημα της συσκευής, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να κρύψει και μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό και τα μηνύματα που δέχεστε από αυτόν θα πηγαίνουν σε έναν φάκελο στην εφαρμογή χωρίς να εμφανίζονται ποτέ στο φάκελο των εισερχόμενων.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android.

Tiger Text

Ενώ δεν αναπτύχθηκε γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό η Τiger Text αποδεικνύεται ιδανική για τους άπιστους. Στην ουσία επιτρέπει στους χρήστες της να κρύψουν τα μηνύματά τους. Σε περίπτωση δε, που δεν θέλετε να δεχτείτε κάποιο τηλεφώνημα από κάποιον συγκεκριμένο αριθμό, για παράδειγμα την ερωμένη ή τον εραστή σας, η εφαρμογή προωθεί την κλήση σας όπως θα συνέβαινε αν το κινητό σας δεν είχε σήμα.

Στην πραγματικότητα η εφαρμογή δημιουργήθηκε για τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας γι αυτό και προσφέρει σωρεία άλλων δυνατοτήτων, αλλά οι άπιστοι μάλλον την έχουν βρει ιδιαιτέρως χρήσιμη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOs και Android.

Gallery Lock Lite

Για το τέλος έχουμε έναν συνδυασμό απόκρυψης και παρακολούθησης. Η εφαρμογή Gallery Lock Lite  υπόσχεται να κρύψει τις φωτογραφίες που δεν θέλετε να φαίνονται στην συλλογή φωτογραφιών του κινητού σας. Επιπλέον μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Stealth Mode, ούτως ώστε να μην φαίνεται κανένα εικονίδιο στο μενού του κινητού σας. Στην περίπτωση αυτή για να βρείτε την εφαρμογή πρέπει να πατήσετε αστερίσκο, τον κωδικό που έχετε ορίσει και στη συνέχεια το κουπμί της κλήσης κι έτσι θα μπείτε μέσα στην εφαρμογή. Επιπλέον μπορεί να φωτογραφίσει με την μπροστινή κάμερα όποιον προσπαθήσει να μπει στο κινητό σας μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες εισαγωγής του password σας, για να έχετε αποδεικτικά με τον κλέφτη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOs και Android.

Πηγή: Insider.gr

Είστε λάτρεις της τεχνολογίας; Σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν και αυτά:

Τα ...κουλά gadget της CES 2017 (pics)

Πειράματα …τηλεπάθειας κάνει η Facebook

Τι δεν πρέπει να κάνουμε όταν επιλέγουμε κωδικούς πρόσβασης