Πώς γίνεται το ρουζ να κάνει εντυπωσιακό το μακιγιάζ για το γραφείο;

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017
altuzarra-bss15-052.jpg

Ξεκινήστε με το concealer, με το οποίο θα καλύψετε μαύρους κύκλους και τυχόν σημάδια στο πρόσωπό σας. Ταμπονάρετε αρκετά το συγκεκριμένο προϊόν, έτσι ώστε να μη μείνει περιττή υγρασία και να αποφύγετε την πούδρα. Ένα ακόμη μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα και να τη δουλέψετε σωστά με τα δάχτυλά σας ή κάποιο πινέλο.

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Στη συνέχεια πάρτε στα χέρια σας το ρουζ, είναι το προϊόν που θα σας χαρίσει εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αφού το τοποθετήσετε στα μήλα και το σβήσετε προς το μέτωπό σας, στη συνέχεια με το ίδιο πινέλο του ρουζ, βάψτε το άνω μέρος του κινητού σας βλεφάρου-εκεί που το φρύδι σας, κάνει τόξο. Θα δείτε ότι αμέσως θα αποκτήσετε πιο λαμπερό βλέμμα και το μάτι σας θα μοιάζει μεγαλύτερο και σίγουρα πιο εντυπωσιακό από άβαφο. Ολοκληρώστε με μάσκαρα-είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το μακιγιάζ σας-και με το κραγιόν της αρεσκείας σας.

Πεσμένο βλέφαρο. Αυτή η μάστιγα

Τη συγκεκριμένη τεχνική συναντήσαμε και στο catwalk του Armani Prive, στη συλλογή Haute Couture Summer 2017, στο Παρίσι. Ο διάσημος σχεδιαστής επέλεξε το μακιγιάζ για τις δημιουργίες του να είναι στις pale αποχρώσεις του ροζ-κοραλί και να εφαρμόζεται σε μήλα και άνω κινητό βλέφαρο.

Η φυσική ομορφιά επιστρέφει στα catwalks της #HC2017 στο Παρίσι

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια με το ρουζ στο άνω, ακριανό μέρος του κινητού σας βλεφάρου θα κάνει τη διαφορά. Ιδιαίτερα αν επιλέξετε και ένα ρουζ, το οποίο είναι σε φωτεινή ροζ ή πορτοκαλί απόχρωση.