REAL LIFE WORKING GIRL

Αυτό θα είναι πάντα το πιο chic χρώμα για κάθε office look


MMEINTANI

31 Μαρτίου 2017

brown-and-gold.jpg

Εκτός από το στιλ των κομματιών που επιλέγουμε να φορέσουμε, μεγάλη σημασία έχει και η απόχρωση. Η ψυχολογία των χρωμάτων υφίσταται, θέλω να ξέρετε, και αν ψάχνετε εκείνη που θα σας κάνει την πιο καλοντυμένη του γραφείου, σας έχω τη λύση.

Ο λόγος για το καφέ χρώμα. Πιο μαλακό από το μαύρο, πιο ουδέτερο από κάποιο πιο έντονο, είναι ίσως η επιλογή που θα σας χαρίσει το πιο αρμονικό αποτέλεσμα το οποίο θα δημιουργήσει την εντύπωση που θέλετε χωρίς να είναι πολύ bold.

Η αγαπημένη μου συνήθεια μάλιστα είναι να το συνδυάζω με λίγο πιο ιδιαίτερα ρούχα ή αξεσουάρ, στις αποχρώσεις του χρυσού για παράδειγμα, αφού το αποτέλεσμα είναι τόσο classy και τόσο εντυπωσιακό που δεν περνά απαρατήρητο. Προσωπικά το αγαπώ γιατί, ως γνωστή coffee maniac που είμαι, μου θυμίζει και το αγαπημένο μου ρόφημα, το οποίο έχω συνδέσει άρρηκτα με τη στιγμή που φτάνω στο γραφείο. Γιατί καλό το outfit, αλλά αν δεν απολαύσω πρώτα μια κούπα καφέ από τη Χρυσή συλλογή του Nescafé® Cappuccino, δεν μπορώ να ξεδιπλώσω την προσωπικότητά μου μέσα στον χώρο.

Οι τρόποι λοιπόν που μπορούμε να εντάξουμε το καφέ χρώμα στα office looks μας είναι πολλοί, καθώς πρόκειται για μια απόχρωση μπαλαντέρ που μπορεί να φορεθεί όπως εμείς επιθυμούμε.

[gallery-716502]

  • Σε συνδυασμό με μαύρα items, θα δώσει ένα πιο professional ύφος στο στιλ μας.
  • Κομμάτια σε διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ, αν συνδυαστούν μεταξύ τους, μας δίνουν ένα αποτέλεσμα τύπου total look αλλά με περισσότερο ενδιαφέρον και πιο πολλά layers.
  • Φορεμένο με τζιν παντελόνι, θα δημιουργήσει μια υπέροχη αντίθεση με πιο casual χαρακτήρα. Προσωπικά θεωρώ ότι το καφέ χρώμα και το denim τιάχτηκαν το ένα για το άλλο.

Sponsored by Nescafé® Cappuccino