REAL LIFE WORKING GIRL

Το έντονο βλέμμα που ταιριάζει στα working girls


TSVIGKOU

9 Απριλίου 2017

copy-of-furstenberg-bss15-057.jpg

Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε βαριά βάση στο πρόσωπο, ούτε καν να φορέσουμε foundation. Μπορούμε τοπικά με concealer, να καλύψουμε ατέλειες και απαραίτητα να απλώσουμε αντηλιακό. Στη συνέχεια, επιλέγουμε σκιά της επιλογής μας σε όλο το κινητό βλέφαρο και τη σβήνουμε με φορά προς τα πάνω για να δείχνει πιο φυσική. Για ακόμα πιο έντονο βλέμμα μπορούμε να τονίσουμε με μαλακό μολύβι, τις άνω ρίζες των βλεφάρων. Ιδανικά με ένα πινέλο, ντεγκραντάρουμε το μολύβι για να κάνει blend με τη σκιά. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μάσκαρα, την οποία εφαρμόζουμε στις ρίζες των βλεφάρων και ανοίγουμε όσο πηγαίνουμε προς τις άκρες.

Στο υπόλοιπο πρόσωπο μπορούμε να βάλουμε bronzer-ταιριάζει στον ανοιξιάτικο καιρό-, ένα ρουζ της επιλογής μας και φυσικά το αγαπημένο μας κραγιόν.

[gallery-716411]

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ έχει τονίσει τα μάτια μας και είναι ιδανικό για πρωινά working looks, που θέλουμε να ξεχωρίσουμε.

Ένα βασικό σημείο για να τονίσετε το μακιγιάζ των ματιών, είναι η σωστή επιλογή μάσκαρας. Βρείτε το βουρτσάκι που ταιριάζει σε εσάς και επιλέξτε ανάμεσα σε πυκνότητα ή μήκος. Επιμείνετε στις ρίζες και όχι στις άκρες. Σε περίπτωση που λερωθείτε, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει και με μία μπατονέτα, αφαιρέστε το μετά από λίγα λεπτά.

[gallery-715934]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα