REAL LIFE WORKING GIRL

Τα κοσμήματα της Drama Queen μας χαρίζουν το πιο χαριτωμένο στιλ


7 Ιουνίου 2017

cover87694.jpg

Όχι τώρα, πριν από πολλά χρόνια… και λίγο μετά τις σπουδές της στην Δραματική Σχολή, η Μαρίνα Λυρίγκου αποφάσισε να εκφράσει με διαφορετικό τρόπο την καλλιτεχνική της φύση, σχεδιάζοντας ξεχωριστά κοσμήματα, με μοναδικό στόχο να φέρνουν την χαρά σε όποιον τα διαλέγει! Για 7η συνεχή φορά γίνεται a Woman In Action και λαμβάνει μέρος στο ομώνυμο event στις 11 Ιουνίου στο Balux!

Η καλοκαιρινή συλλογή Summer17 by Drama Queen, έχει ως motto της : “Be a flamingo in a flock of pigeons” και απευθύνεται σε εκείνους που ανακαλύπτουν το «παιχνίδι» σε κάθε δημιουργία!

Κάθε κόσμημα κρύβει την δική του ιστορία: ταξίδια με καραβάκι ή αερόστατο στα νερά των pink flamingo, στις λίμνες των royal ducks, στους βυθούς των lucky fishes, ή ακόμα και στα σύννεφα των wishful hummingbirds!

Με παρουσία σε περισσότερα από 60 φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία , τα χειροποίητα κοσμήματα της Drama Queen, υπόσχονται εκπλήξεις.

www.thedramaqueen.gr

Τηλ.: 6932707877, Email: [email protected], Facebook: https://www.facebook.com/dramaqueen.marinal Instagram: http://instagram.com/#marinadramaqueen

Θα τα βρείτε και στο Women In Action 2017 - Summer Market & Happenings στις 11 Ιουνίου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα