REAL LIFE WORKING GIRL

Αυτές οι εταιρείες σας επιτρέπουν να δουλεύετε μαζί με τα σκυλιά σας


5 Ιουλίου 2017

pexels-photo-257519.jpeg

Amazon

Το Amazon είναι ειλικρινά το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη σκύλου. Κάθε ημέρα, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες σκυλιά να περιφέρονται στα γραφεία. Και φυσικά η εταιρεία έχει προβλέψει και παρέχει όλες τις ανέσεις για τα χαριτωμένα τετράποδα, από αυτόματες ποτίστρες για σκύλους μέχρι και πάρκο για να παίζουν.

Kimpton

Η συγκεκριμένη αλυσίδα ξενοδοχείων φημίζεται για το φιλικό κλίμα προς τα κατοικίδια. Ο ιδρυτής αγαπούσε πολύ τα σκυλιά και η εταιρεία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με αγάπη τα κατοικίδια, για αυτό και επιτρέπει στους εργαζόμενους να τα φέρνουν στη δουλειά.

Zynga

Η Zynga είναι μια εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στη Silicon Valley, η οποία εκτός ότι δίνει τη δυνατότητα σε όσους εργάζονται να έχουν τα σκυλιά τους στα γραφεία, διαθέτει επίσης ένα μεγάλο πάρκο για σκύλους στον τελευταίο όροφο. Όμως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: προσφέρει ασφάλεια στα κατοικίδια των εργαζομένων. Δικαιωματικά η Zynga είναι παράδεισος για τους τετράποδους φίλους μας.

Atlantic Health

Η Atlantic Health είναι μια αλυσίδα νοσοκομείων όπου διαθέτει θεραπευτικό πρόγραμμα με εκπαιδευμένους σκύλους. Εκτός όμως από τα σκυλιά εθελοντές, και οι εργαζόμενοι επίσης μπορούν να φέρνουν στο νοσοκομείο τα κατοικίδια τους.

Etsy

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει υιοθετήσει την πολιτική να φέρνουν οι εργαζόμενοι τα σκυλιά τους στη δουλειά από το 2005. Μάλιστα οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι με αυτή την τακτική το ανθρώπινο δυναμικό αποδίδει καλύτερα.

Google

Η Google προειδοποιεί «Αγαπάμε τις γάτες, αλλά προσοχή είμαστε μια εταιρεία σκύλων». Αυτός είναι ο κώδικας της εταιρείας, έτσι όσοι έχουν γάτες και θελήσουν να τις φέρουν στη δουλειά πρέπει να είναι προσεχτικοί, αφού ο χώρος έχει καταληφθεί από σκύλους. 

Salesforce

Στη συγκεκριμένη εταιρεία τα σκυλιά είναι πάντα ευπρόσδεκτα γι αυτό και υπάρχουν παντού μπολ με νερό αλλά και ειδικά κρεβατάκια για τα χαριτωμένα τετράποδα.