REAL LIFE WORKING GIRL

Ποια σορτς μπορούμε να φοράμε στο γραφείο;


MMEINTANI

10 Ιουλίου 2017

shorts.jpg

Και ενώ κανείς θα έλεγε ότι ίσως να μην είναι και τόσο κατάλληλα για το ντύσιμό μας στο γραφείο, η αλήθεια είναι ότι αν επιλέξουμε ένα σωστό σχέδιο, μπορούν εύκολα να γίνουν μέρος του office look μας τώρα το καλοκαίρι.

Θυμηθείτε εδώ ποια παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα με τα shorts μας

[gallery-716841]

Η πιο σωστή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση είναι τα αγαπημένα και άκρως κολακευτικά high waisted σορτς, τα οποία δεν μοιάζουν τόσο πρόχειρα και casual όπως τα denim shorts αλλά δίνουν την εντύπωση μιας λίγο πιο προσεγμένης εμφάνισης.

TIPS

Το να τα φορέσετε με τακούνια δεν είναι απαγορευτικό, αφού ο συνδυασμός του ψηλόμεσου με τα ψηλοτάκουνα κάνει πάντα τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά, επομένως είναι κολακευτική επιλογή. Αρκεί τα τακούνια που θα επιλέξετε να είναι σε στιλ πλατφόρμας, block heels ή flatforms. Όχι stilletos ή γόβες με σορτς, ειδικά στη δουλειά.

Μιας και το ατού ενός ψηλόμεσου κομματιού είναι φυσικά το σημείο της μέσης, προτιμήστε να το συνδυάσετε με ένα πιο στενό τοπ από πάνω το οποίο θα το φορέσετε μέσα από το σορτς σας, διαφορετικά χάνεται όλο το νόημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα