REAL LIFE WORKING GIRL

Το working makeup look που κάνουμε μετά τις διακοπές


TSVIGKOU

20 Αυγούστου 2017

14726453-1788638548059194-441457994476027904-n.jpg

Για να νιώσουμε καλύτερα λοιπόν κάνουμε focus στην εμφάνισή μας. Από σήμερα βγάζουμε τα ρούχα που θέλουμε να φορέσουμε, φτιάχνουμε τα μαλλιά μας ίσια ή σγουρά, μετά το μπάνιο και σκεφτόμαστε τι μακιγιάζ να κάνουμε.

Δεδομένου ότι έχουμε μαυρίσει ελαφρώς και θέλουμε ένα look που θα φτιάξει τη διάθεσή μας, χωρίς δεύτερη σκέψη καταλήγουμε στην αγαπημένη, femme fatale, sexy επιλογή του κόκκινου κραγιόν.

Με ένα bronzer ενισχύουμε το μαύρισμα, τονίζουμε το βλέμμα μας με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων και δίνουμε ένταση στα χείλη μας.

Η πρότασή μας είναι να επιλέξουμε matte κραγιόν και να αποφύγουμε το lip gloss. Ιδανικά κάνουμε σχήμα χειλιών με το κατάλληλο μολύβι και on top εφαρμόζουμε το κραγιόν.

[gallery-716445]

Extra Tip: Δεν ξεχνάμε να το βάλουμε στην τσάντα. Σίγουρα μέσα στην ημέρα θα χρειαστεί να το ανανεώσουμε ή πού ξέρετε μπορεί να προκύψουν after work drinks και να πρέπει να φρεσκαριστείτε.

Αναμφισβήτητα το κόκκινο κραγιόν είναι η all time classic λύση για ένα εντυπωσιακό look. Φοριέται χειμώνα, καλοκαίρι, ταιριάζει σε μαυρισμένες ή μη επιδερμίδες, σε γυναίκες με μοντέρνο, εναλλακτικό, κλασσικό στιλ, μικρής ή μεγαλύτερης ηλικίας.
Σύμφωνα με έρευνες το συγκεκριμένο προϊόν ανεβάζει τη γυναικεία διάθεση, αυτό που χρειαζόμαστε για αύριο...πρώτη ημέρα στη δουλειά μετά από διακοπές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα