REAL LIFE WORKING GIRL

Αύριο θα προετοιμαστούμε για τη δουλειά όπως η Violette


TSVIGKOU

3 Σεπτεμβρίου 2017

maxresdefault94679.jpg

Και ενώ κάθε Κυριακή προτείνουμε διάφορα looks για το κατάλληλο μακιγιάζ των working girls, χθες είδαμε στο youtube την πρωινή makeup ρουτίνα της Violette και ταυτιστήκαμε. Eίμαστε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και η επιδερμίδα μας χρειάζεται extra ενυδάτωση, θέλουμε να αποφύγουμε το βαρύ μακιγιάζ και αναζητάμε ουσιαστικά ενυδατωμένη-λαμπερή επιδερμίδα. Επιπλέον δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας, να τα ισιώσουμε ή να κάνουμε χαλαρές-ατημέλητες μπούκλες. Η Violette μας δείχνει πώς μέσα σε 5 λεπτά μπορούμε να ενυδατώσουμε τόσο καλά την επιδερμίδα μας, που να μη χρειάζεται καν να προσθέσουμε foundation και πώς το bed hairlook θα το μετατρέψουμε σε stylish, messy χτένισμα ιδανικό ακόμα και για τις ημέρες που έχουμε κάποιο σοβαρό meeting. 

Κάνουμε focus στην ενυδάτωση του προσώπου-όπως βλέπετε δεν ξεχνάμε να τα εφαρμόσουμε σε λαιμό και ντεκολτέ-αλλά και σε σημεία που είναι εκτεθειμένα, όπως είναι τα χέρια. Επιλέγουμε αντιοξειδωτικά προϊόντα που προστατεύουν το δέρμα μας από το καυσαέριο, χαρίζουμε φρεσκάδα με water spray και με απαλές πιέσεις ενυδατώνουμε και τη δύσκολη περιοχή των ματιών.

Όπως αναφέρει και η Violette στόχος μας είναι δροσίσουμε, να ενυδατώσουμε το πρόσωπό μας, αφού πρώτα έχουμε κάνει ένα σχολαστικό καθαρισμό.

Αν αναζητάς προϊόντα για ενυδάτωση προσώπου όπως της Violette, ρίξε μια ματιά στην gallery που ακολουθεί:

[gallery-716415]

Το water spray είναι απαραίτητο όλο το χρόνο. Με ένα ψεκασμό θα νιώσεις την επιδερμίδα σου να ξυπνά. Επέλεξε ένα από αυτά που ακολουθούν στην gallery παρακάτω:

[gallery-717092]

Τέλος όσο αναφορά το μακιγιάζ της, η Violette αρκέστηκε σε ένα ενυδατικό balm από καρύδα, μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων της και κρεμώδης ρουζ για φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο.

Αντίστοιχο προϊόν σε κρεμώδη υφή μπορείς να βρεις και στην ελληνική αγορά. Παρακάτω επιλέξαμε κάποια από τα αγαπημένα μας, τα οποία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για ρουζ αλλά και μακιγιάζ χειλιών:

[gallery-621642]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα