REAL LIFE WORKING GIRL

Ρωτήσαμε 4 working girls ποιο είναι το απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για εκείνες και δείτε τι μας απάντησαν


TSVIGKOU

17 Σεπτεμβρίου 2017

4240de203378d2f299e7afd26456415d.jpg

Κική 34 χρονών, καθηγήτρια πιάνου

Η Κική είναι καθηγήτρια πιάνου, σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών. Η καθημερινότητά της είναι αρκετά δύσκολη καθώς εργάζεται αρκετές ώρες. Αποφεύγει το μακιγιάζ στην καθημερινότητά της και επιλέγει ένα έντονο κραγιόν για να δώσει χρώμα στο πρόσωπό της. Όταν τη ρωτήσαμε ποιο είναι το προϊόν που δεν μπορεί να αποχωριστεί μας απάντησε τη βραδινή της κρέμα. "Κάποιες φορές το πρωί δεν προλαβαίνω να ενυδατωθώ, ωστόσο το βράδυ όταν τα παιδιά κοιμούνται και εγώ είμαι επιτέλους χαλαρή, αφιερώνω λίγα λεπτά να περιποιηθώ το πρόσωπό μου, με ενυδατική. Αν μπορούσα να επιλέξω δύο προϊόντα, τότε σίγουρα θα σας έλεγα το κόκκινο κραγιόν μου. Μου αρκεί για να δημιουργήσω ένα εντυπωσιακό makeup look."

Μαίρη 59 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας

Η Μαίρη είναι ελεύθερος επαγγελματίας, σύζυγος, μητέρα αλλά και γιαγιά. Η δουλειά της έχει αρκετό στρες και προσπαθεί όσο μπορεί μέσα στην ημέρα να είναι χαλαρή. Όταν της ζητήσαμε να μας πει ποιο είναι το beauty προϊόν που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό μας απάντησε ότι είναι το κραγιόν. "Δε χρειάζεται τίποτα άλλο μία γυναίκα για να είναι κομψή. Αρκεί να εφαρμόσει στα χείλη της κραγιόν, να αποκτήσουν λίγο χρώμα."

Ζαχαρένια 40 χρονών, αρχιτέκτονας

Η Ζαχαρένια είναι αρχιτέκτονας και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Η καθημερινότητά της τρέχει με την ταχύτητα φωτός όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια. Από το πρωί που ξυπνάει, μέχρι το βράδυ έχει ένα full πρόγραμμα καθώς η δουλειά της είναι αρκετά απαιτητική plus ότι η απόσταση είναι περίπου μία ώρα με το τρένο. "Είναι δύσκολο να επιλέξω ένα προϊόν ομορφιάς, καθώς καθημερινά βάφομαι. Κάνω βάση με foundation, concealer και πούδρα, βάζω μάσκαρα και επιλέγω nude κραγιόν για τα χείλη μου. Όταν γυρίζω σπίτι εννοείται ότι ξεβάφομαι και βάζω την ενυδατική μου. Αφού επιμένετε να επιλέξω μόνο ένα, τότε θα σας πω ότι είναι το concealer μου. Δυστυχώς έχω μαύρους κύκλους από μικρό παιδί και τώρα που δεν κοιμάμαι αρκετές ώρες, είναι ακόμα πιο έντονοι. Οπότε ναι δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς το concealer για τους κύκλους μου."

 

[gallery-715972]
 

Έλενα 24 χρονών, φοιτήτρια

Η 'Ελενα σπουδάζει οικονομικά σε ελληνικό πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα εργάζεται part time. Ζει τα φοιτητικά της χρόνια όσο πιο ξέγνοιαστα μπορεί. Ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και πάντα ενημερώνεται. Χαρακτηριστικά μας είπε ότι δε χάνει άρθρο του jenny.gr, ιδιαίτερα αυτά που αναφέρονται στα trends. Ποτέ δεν της άρεσε το έντονο μακιγιάζ και ιδιαίτερα φέτος που το natural look όσο αναφορά τη βάση είναι must, η ίδια αποφεύγει ακόμα και το foundation. "Αγαπώ τις γήινες σκιές, τη μάσκαρα που κάνει το βλέμμα μου έντονο και τα πολύχρωμα κραγιόν μου. Ωστόσο το προϊόν που δεν μπορώ να αποχωριστώ είναι το καθαριστικό προσώπου μου. Δε γίνεται να μην πλύνω το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ, ακόμα και αν είμαι άβαφη. Η καθαρή επιδερμίδα είναι ο No1 κανόνας για υγιεινό και λαμπερό δέρμα."

 

[gallery-717036]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα