REAL LIFE WORKING GIRL

Πώς να βαφτείτε για να προσεγγίσετε το ενδιαφέρον του συναδέλφου σας


TSVIGKOU

15 Οκτωβρίου 2017

pexels-photo-582432.jpg


Τι μακιγιάζ πρέπει να κάνουμε για να μαγνητίσουμε το ενδιαφέρον του συναδέλφου, χωρίς ωστόσο να είναι too much για το περιβάλλον εργασίας μας;
 

Πηγαίνουμε σε safe λύσεις, οι οποίες από τη μία χαρίζουν δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε στη δουλειά μας και από την άλλη αναδεικνύουν τη femme fatale πλευρά μας.

Το κόκκινο κραγιόν είναι μία από τις επιλογές μας. Σε καμία περίπτωση δεν υπερβάλλουμε με τη βάση, ιδανικά ανακατεύουμε μία δόση από το serum, με το foundation για πιο ενυδατικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Δίνουμε fresh όψη στα ζυγωματικά με ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση. Τονίζουμε το βλέμμα με έντονη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων και ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν, που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.
 

[gallery-716445]
 

Αν το κόκκινο κραγιόν δεν είναι του στιλ σας, μπορείτε να κάνετε focus στα μάτια. Μία σκιά σε σκούρα απόχρωση όπως καφέ ή γκρι στο κινητό βλέφαρο, συνδυαστικά με σβησμένο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, θα δώσει ένταση στο μακιγιάζ σας και θα κάνει το βλέμμα σας....σαγηνευτικό.


Go for a messy smokey look.
Ακολουθούν προϊόντα και "how to" tips.
 

[gallery-715988]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα