REAL LIFE WORKING GIRL

Το εντυπωσιακό trend που μπορούμε να φορέσουμε στο γραφείο


MMEINTANI

13 Νοεμβρίου 2017

street-fashion-wss18-001.jpg

Είτε πρόκειται για σακάκι με παντελόνι είτε για blazer με φούστα. Οι 3 εκδοχές που θα δείτε παρακάτω, οι οποίες φέρουν την υπογραφή B-STUDIO και τις ξεχώρισα μέσα από το Jyou.gr, είναι μια πολύ καλή λύση για να υιοθετήσουμε το συγκεκριμένο trend, ενώ είναι ό,τι πιο ωραίο για τα office looks μας!

PINK FEVER

Pink Pastel co-ord, B STUDIO (βρείτε το εδώ)

Το ροζ έχουμε δει πολλές φορές μέχρι στιγμής ότι μπορεί να σταθεί επάξια και σε χειμερινά outfits - είναι άλλωστε και ένα από τα χρώματα που ταιριάζουν υπέροχα στις μελαχρινές. Στην εκδοχή του ταγιέρ μας δίνει τα πιο ρομαντικά vibes χωρίς όμως να χάνει τον δυναμισμό του, χάρη στο blazer που συνδυάζεται με την πιο θηλυκή φούστα.

GREY IS THE NEW BLACK

Gray co-ord, B STUDIO (βρείτε το εδώ)

Καλό το total black αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα look στη λογική του ταγιέρ, καλό είναι να επιλέγουμε μία πιο ουδέτερη απόχρωση που όμως παραμένει το ίδιο elegant με το all time chic μαύρο. Ένα σετ από γκρι σακάκι και φούστα θα γίνει ο τέλειος καμβάς για να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονη απόχρωση - όπως κόκκινα booties για παράδειγμα, που τα βλέπουμε παντού φέτος και ταιριάζουν και άψογα.

Γκρι με κόκκινο: ο απόλυτος συνδυασμός για το φθινόπωρο

[gallery-717652]

RED ALERT

Red Passion co-ord, B STUDIO (βρείτε το εδώ)

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος μιας και είναι η πιο "τολμηρή" επιλογή που όμως φέτος μοιάζει πιο stylish από ποτέ. Το κόκκινο χρώμα ήταν ανέκαθεν ό,τι πιο δυναμικό και φέτος κάνει τέτοια θραύση που μπορούμε κάλλιστα να το εντάξουμε στα office looks μας μέσα από ένα σοφιστικέ co-ord που θα κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα