REAL LIFE WORKING GIRL

Πώς θα οργανώσετε την τσάντα του γραφείου σας σε 5 βήματα


MMEINTANI

12 Φεβρουαρίου 2018

abaca-623865-014.jpg

Μήπως ήρθε η ώρα όμως να φανούμε λίγο πιο σχολαστικές ως προς την οργάνωσή της, ώστε να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας πράγματα αλλά και για να την κάνουμε όσο πιο πρακτική γίνεται, γενικότερα; Τι προτείνω να κάνετε:

Επιλέξτε μια τσάντα με λουρί, ώστε να μη βαραίνει το σώμα σας. Μία ωραία λύση είναι φυσικά οι crossbody bags οι οποίες σας χαρίζουν και ελευθερία κινήσεων, αφού δεν χρειάζεται να τις κρατάτε στο χέρι.

Η office bag που θα σας λύσει τα χέρια

Μοιράστε το περιεχόμενο σε μικρότερα νεσεσέρ. Όλες έχουμε διάφορα μικρά τσαντάκια στη συλλογή μας, είτε νεσεσέρ είτε makeup bags, τα οποία δεν τα χρησιμοποιούμε ενώ θα μπορούσαμε. Αξιοποιήστε τα χωρίζοντας όσα πράγματα ρίχνετε χύμα μέσα στην τσάντα, ώστε να γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο κάθε φορά που ψάχνετε κάτι.

Μην ξεχνάτε τα fashion essentials. Προσωπικά δικά μου απαραίτητα είναι ένα ωραίο κόσμημα, που μπορεί να χρειαστεί να φορέσω σε περίπτωση που τύχει μια υποχρέωση μετά το γραφείο, μία ζώνη που μπορεί να μετατρέψει ένα φόρεμα από πρωινό σε βραδινό και ένα φουλάρι που μπορεί να φορεθεί με τόσους τρόπους, δίνοντας άλλο αποτέλεσμα κάθε φορά. Βρείτε τα πράγματα που θεωρείτε και εσείς ότι μπορούν να βάλουν μια ωραία νότα στο στιλ σας και έχετέ τα μαζί σας για παν ενδεχόμενο.

Επιλέξτε έξυπνα όσα αντικείμενα βάζετε στην τσάντα σας. Για παράδειγμα, προτιμήστε ένα πορτοφόλι με πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες, χαρτιά κτλ ώστε ούτε να τα πετάτε σκόρπια μέσα ούτε να χρειάζεστε πολλές διαφορετικές θήκες για το καθετί. Καλύτερα να τα έχετε όλα συγκεντρωμένα.

Το πιο βασικό. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε την τσάντα σας κάθε βράδυ. Χαρτάκια, αποδείξεις, σκουπιδάκια και διάφορα άλλα που μαζεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αξίζει να αφιερώνετε δύο λεπτά προκειμένου να τα απομακρύνετε από την τσάντα σας ώστε να είναι πάντα καθαρή και τακτοποιημένη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα