REAL LIFE WORKING GIRL

Το προϊόν που χρειάζονται οι γυναίκες που δουλεύουν αρκετές ώρες


TSVIGKOU

25 Μαρτίου 2018

rawpixel-com-267082-unsplash.jpg

Το προϊόν που μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα αυτά είναι το serum προσώπου, γνωστό και ως ορός. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να την εφαρμόσουμε με ταμποναριστές κινήσεις σε όλο μας το πρόσωπο. Ακόμα και είμαστε βαμμένες, πατάμε με απαλές κινήσεις και φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας. Αφήνουμε τη νυγρασία να απορροφηθεί από τους πόρους και στη συνέχεια αν χρειάζεται ανανεώνουμε το μακιγιάζ.

Ακόμα και πριν από ένα meeting, όπου θέλουμε να δείχνουμε φρέσκες, ανανεωμένες, μπορούμε απλά να εφαρμόσουμε ελάχιστο serum σε όλο το πρόσωπο και να μπούμε στο ραντεβού, ανανεωμένες, όπως όταν ξυπνήσαμε το πρωί.

Ο ορός είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε πριν την κρέμα, ωστόσο λόγω της λεπτόρευστης υφής του έχει τη δυνατότητα να διεισδύει πιο γρήγορα από κάθε άλλο προϊόν στο δέρμα. Γι αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε το και στην καθημερινότητά σας. Δοκιμάστε ακόμα και να το ανακατέψετε με το foundation σας. Είναι μία συνήθεια που κάνω καθημερινά, μία δόση makeup την ανακατεύω με μία από τον ορό. Αναμειγνύω τα δύο προϊόντα και δημιουργώ μία λαμπερή, φυσική βάση!

Στην gallery που ακολουθεί σας προτείνω ορούς που μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας. Δοκιμάστε το tip που σας προτείνω και πείτε μου αν δείτε διαφορά, ως προς τη φρεσκάδα του προσώπου σας.

[gallery-717276]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα