REAL LIFE WORKING GIRL

Σταυρούλα Γιαννούλη: Η επαγγελματίας της ομορφιάς που αγαπούν οι γυναίκες


TSVIGKOU

14 Ιουνίου 2018

new-master-profile-image.jpg

Σπούδασε Αισθητική Κοσμετολογία και από μικρή ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας αισθητικός. Ξεκίνησε την καριέρα της ως υπεύθυνη πωλήσεως εταιρείας καλλυντικών, ενώ στη συνέχεια ίδρυσε τη δική της επιχείρηση με προϊόντα και υπηρεσίες αισθητικής και ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Το "BIOCOLOURS" είναι το μεγάλο της πάθος, το οποίο ξεκίνησε το 1993 με ειδίκευση στο ημιμόνιμο μακιγιάζ. Ξεχώρισε για το ταλέντο της και σύντομα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκλειστικές συνεργασίες με αναγνωρίσιμες εταιρείες από το χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, ενώ έχει υπάρξει αποκλειστική Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της κυρίαρχης πλέον στο χώρο της μικροχρωμάτωσης γερμανικής εταιρείας MT.DERM – Amiea.

Σήμερα, η Σταυρούλα γιαννούλη μετά από πολλά σεμινάρια και συνέδρια έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο χώρο του ημιμόνιμου και ιατρικού μακιγιάζ, ενώ ξεχωρίζει και για την πολυσυζητημένη τεχνική φρυδιών, το "microblanding".

Στις ερωτήσεις που ακολουθούν μοιράζεται μαζί μας την καθημερινότητά της ως μητέρα 3 παιδιών, στο "Biocolours", αλλά και τι κάνει τα βράδια όταν επιστρέφει σπίτι της μετά από μία έντονη ημέρα. Τι θα συμβούλευε τα νέα παιδιά, ενώ ποιο είναι το μότο που συνοδεύει τη ζωή της. Συνεχίστε την ανάγνωση και θα τα ανακαλύψετε όλα.

1. Πώς βρεθήκατε σε αυτή τη δουλειά;

Δεν θα έλεγα πως ήταν κάτι τυχαίο, αφού από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μου άρεσε να ασχολούμαι με το να βάφω -να κάνω μακιγιάζ στις φίλες μου, ακόμη και με αυτοσχέδια πολλές φορές προϊόντα! Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με ένα έμφυτο ταλέντο.

2. Τι περιλαμβάνει η εργασιακή σας καθημερινότητα;

Ξεκινάω με την ετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, όντας μητέρα 2 κοριτσιών και 1 αγοριού και κατόπιν αρχίζω το κυνήγι του χρόνου για να είμαι συνεπής με όλα τα ραντεβού μου και τις υποχρεώσεις της κάθε ημέρας.

3. Υπάρχει μία σκέψη που κάνετε όταν τελειώνετε για τη μέρα;

Κάνω ένα μίνι διαλογισμό, ένα feedback για τα πεπραγμένα της ημέρας και αν εγώ έδωσα το περισσότερο των δυνατοτήτων μου για την ικανοποίηση των πελατισσών μου!

4. Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο στη καριέρα σας;

Η καθημερινή επαφή με ανθρώπους διαφορετικής οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής προέλευσης και η ικανοποίηση που παίρνω, βλέποντας τα βλέμματα ευγνωμοσύνης για αυτό που τους προσφέρω.

5. Αν δεν ήσασταν αυτό τι θα ήσασταν;

Αν δεν είχα ασχοληθεί με το αντικείμενο του ημιμόνιμου μακιγιάζ ως τεχνίτρια και εκπαιδεύτρια, σίγουρα θα είχα κάνει κάτι παραπλήσιο στο χώρο της ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας της γυναίκας.

6. Πώς νιώθετε ως γυναίκα στον χώρο;

Νομίζω ότι έχω το πλεονέκτημα από τη φύση μου ως γυναίκα, να γνωρίζω ακριβώς τι είναι αυτό που θα ικανοποιούσε και τις πιο απαιτητικές από τις πελάτισσές μου και να μπορώ να χειρίζομαι με μεγαλύτερη άνεση διάφορες δύσκολες καταστάσεις.

7. Τι συμβουλή θα δίνατε στον 20χρονο εαυτό σας;

Να έχει μεγαλύτερη εξειδίκευση και να ασχοληθεί με ένα και μόνο αντικείμενο, για να το κάνει όσο το δυνατό καλύτερα!

8. Τι θα λέγατε σε ένα νέο κορίτσι που πρόκειται να ξεκινήσει τώρα τη καριέρα της;

Να ακολουθήσει αυτό που νομίζει ότι θα την κάνει ευτυχισμένη και όχι αυτό που πιθανώς θα της λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα. Όταν ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς αυτό φαίνεται και έχει αντίκτυπο σε οτιδήποτε θα καταπιαστείς!

9. Μια αστεία/περίεργη στιγμή που σας έχει συμβεί σε σχέση με τη δουλειά σας και θα θυμάστε για πάντα

Όταν αρκετές από τις πελάτισσές μου νομίζουν ότι θα τους κάνω μεταμόσχευση τριχών στα φρύδια τους και ρωτάνε αν αυτές είναι φυσικές ή όχι!

10. Πότε κλείνετε το κινητό σας;

Ειλικρινά, το τηλέφωνό μου δεν κλείνει ποτέ και έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχει χτυπήσει πολύ αργά το βράδυ!

11. Το μότο σας

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για αυτούς που πιστεύουν στις δυνατότητες τους, κάνουν αυτό που αγαπούν, θέτουν συνεχώς νέους στόχους και ακολουθούν νέες τάσεις και ιδέες.

BioColours

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα, 10434
Site: www.biocolours.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-825-3469

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα